του ακτιβιστή

Ενώ στον Μπαξέ (στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ) είχαμε σκηνικό συγκίνησης, κατήφειας και σοκαρίσματος για πολλά από τα στελέχη της ομάδας Αλεξανδρή, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δημάρχου, λίγα  χιλιόμετρα δυτικότερα επικρατούσε ενθουσιασμός και ευχάριστη διάθεση.

Ως γνωστόν την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη συνάντηση του συνδυασμού "Θερμαϊκός-Νέα Πορεία" στο ΚΑΠΗ της Κερασιάς. 
Με συμμετοχή παλιών αλλά και νέων φίλων της παράταξης (να υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό της) που πλησίασαν στον αριθμό των εβδομήντα, μπορεί να μην κόπηκε  βασιλόπιτα, αλλά υπήρξε η πρώτη οργανωτική προσπάθεια ανασυγκρότησης της παράταξης και ενσωμάτωσης των νέων μελών και δόθηκαν οι κατευθυντήριες αρχές του συνδυασμού από τον επικεφαλής κ. Γιάννη Μαυρομάτη.

Αρκετά ονόματα - εκπλήξεις παραβρέθηκαν δίνοντας την εικόνα πολυσυλλεκτικού και πολυεπίπεδου ψηφοδελτίου. Όλοι, παλιοί και νέοι, τοποθετήθηκαν θέτοντας προβληματισμούς, απόψεις και εκτιμήσεις για την διαμορφωμένη κατάσταση στα δημοτικά τεκταινόμενα.
Προφανώς θα έγινε γνωστή η δήλωση αποχώρησης του Γιάννη Αλεξανδρή, αλλά εξ όσων γνωρίζουμε δεν έγινε αναφορά σ' αυτή, πολύ δε περισσότερο δεν σχολιάστηκε.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.