Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού απευθύνει  έκκληση προς τα μέλη και φίλους της καθώς και προς τους ευαισθητοποιημένους πολίτες του Θερμαϊκού για την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας.


Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται καθημερινά 7 - 8.30 μμ στο στέκι της Πρωτοβουλίας με σκοπό να διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής  μας.

Η ανακοίνωση αυτή απευθύνεται επίσης στους καταστηματάρχες και παραγωγούς της  περιοχής προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες ατόμων που βρίσκονται σε πραγματική κατάσταση ένδειας.
Ως γνωστόν μετά την προσωρινή αναστολή των αγορών χωρίς μεσάζοντες - που επήλθε ως συνέπεια της καταγγελίας των εμπόρων των λαϊκών αγορών και υλοποίησή της από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής - η συγκέντρωση αγαθών από προσφορές των παραγωγών έχει μειωθεί δραματικά, ώστε να αδυνατούμε να καλύψουμε τις ανάγκες δημοτών μας.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Επειδή η αγορά χωρίς μεσάζοντες εξυπηρετούσε πραγματικά με τις καλές τιμές της σε αρκετά προϊόντα πολλούς από εμάς που ήδη ζοριζόμαστε πολύ οικονομικά, θα ήταν ευχής έργον αν ξεκινούσε ξανά αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία, καθώς τώρα έχουμε βρεθεί ξεκρέμαστοι χωρίς τη δυνατότητα ικανοποίησης βασικών αναγκών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο προτείνω να δημιουργήσουμε ένα e-shop για αγορές χωρίς μεσάζοντες. Προφανώς δεν θα είναι το ίδιο με τη συμβατική αγορά, αλλά μπορούμε να βάλουμε κανόνες και να λειτουργήσει.
    Χάρης Αμμανατίδης
    ΥΓ: Μπορώ να συνεισφέρω σημαντικά στο τεχνικό κομμάτι της διαδικασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.