Ο Χριστόδουλος Ξηρός, μέλος της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν, δεν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας -στη διάρκεια της εννιαήμερης άδειάς του-, και ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δήλωσε πως η απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού είναι πολιτική απόφαση, συνεπής με την μέχρι τώρα δράση του.

Δεν θα πρέπει να βιαστεί κάποιος να κατηγορήσει τον Χριστόδουλο Ξηρό για την απόδρασή του. Άλλωστε, είναι χρέος του κάθε φυλακισμένου να αναζητήσει την ελευθερία του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως -μέσα στη φυλακή- ο Χριστόδουλος Ξηρός έβλεπε όλη μέρα στην τηλεόραση τα κατορθώματα της κυβέρνησης Σαμαρά, βομβαρδιζόταν από τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους για τις επιτυχίες της κυβέρνησης, οπότε ήταν απόλυτα λογικό να θέλει κι αυτός να ζήσει στην Ελλάδα του success story.

(Όταν η χώρα έχει χρεοκοπήσει και δεν έχει οδηγηθεί κανείς στην Δικαιοσύνη, δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση που απέδρασε ο Χριστόδουλος Ξηρός· θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση που δεν έχουν αποδράσει όλοι. Μετά την πλήρη ατιμωρησία αυτών που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, είναι κοινή πεποίθηση πια στους Έλληνες πως είναι αθώοι. Όλοι. Για όλα.)


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.