(κάποιοι ήδη το κάνουν)

Μέχρι χθες οι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονταν στο απυρόβλητο, δεν είχες τρόπο να βρεις το δίκιο σου, ακόμα κι αν τους κατήγγειλες στην προϊστάμενη τους αρχή άκρη δεν έβρισκες, κάλυπτε ο ένας τον άλλον (κόρακας κοράκου). Αυτό συνέβαινε επειδή οι υπάλληλοι ήταν κολεγιά με τους άρχων...

Επειδή τα πράγματα σήμερα είναι αλλιώς.. Σε όποια δημόσια υπηρεσία θελήσεις να κάνεις αντίσταση, αν ο δημόσιος υπηρέτης των δυναστών αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει, ζήτα του τα στοιχεία του εκβιάζοντάς τον ότι θα προβείς σε μήνυση ΚΑΙ κατά του ιδίου, για συνέργεια στην προδοσία.
Είναι η ιδανική εποχή! Όλοι οι δημόσιοι υπηρέτες τους πλέον δεν έχουν για πλάτες το κράτος, με το ένα πόδι μέσα τούς έχει και με το άλλο έξω, δεν θα προτιμήσει κανείς τους να μπει σε μία προσωπική περιπέτεια για να υπηρετήσει τους προδότες. Αλλά ακόμα κι αν δεν κάνεις την δουλειά σου το χρέος σου το έκανες, έχεις στρώσει το έδαφος για τον επόμενο. (Η σημερινή αλλαγή τους οφείλεται σε ανάλογες μάχες που κάποιοι άλλοι έδωσαν πριν από σένα. Άλλαξαν τα πράγματα κι ας έχασαν την προσωπική τους μάχη.)

Ένας καυγάς την ημέρα σε δημόσια υπηρεσία θα επισπεύσει το ζητούμενο: (θα αναγκαστούν) να υπηρετούν και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού, κι όχι των προδοτών. Όπως οφείλουν, όπως ορκίστηκαν πριν λάβουν/για να λάβουν την αυτή θέση.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.