Ένα δελτίο τύπου με σαφή στόχο την διόγκωση και εκμετάλλευση του τοπικισμού, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα η παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ" του Νίκου Παράσχου.
Θέλοντας να "πατήσει" στο γεγονός ότι κανένας εκ των φερομένων (ως σήμερα) υποψηφίων δημάρχων δεν προέρχεται από την Περαία, και επιχειρώντας προφανώς να επαναφέρει στο προσκήνιο το παλιό, ξεχασμένο και απολιτίκ τσιτάτο "ο δήμαρχος πρέπει να είναι Περαιώτης", (ειδικά μετά την αποχώρηση του εκ Περαίας προερχομένου κ. Γιάννη Αλεξανδρή) ο επικεφαλής της παράταξης προσπαθεί να πείσει για το γηγενές της Περαιώτικης καταγωγής του (που εξ όσων γνωρίζουμε δεν υφίσταται).
Για μας το εξαγώμενο από την  ανακοίνωση είναι  ότι η παράταξη του Νίκου Παράσχου βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι....

Το πλήρες σημερινό δελτίο τύπου της Κοινωνίας των Πολιτών έχει ως εξής:

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ Τ Ε Λ Ο Σ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Π Α Ρ Ο Ν ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ-ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ-ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ .
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.