Όλα δείχνουν πλέον πως οι κατέχοντες την σφραγίδα του κόμματος, έχουν αντιληφθεί πως οποιαδήποτε προσπάθεια διατήρησης του ΠΑΣΟΚ στην ζωή με ορούς, γιατροσόφια και νεοδημοκρατικές ενέσεις είναι καταδικασμένη σε παταγώδη αποτυχία, με ορίζοντα τις εκλογές του Μαΐου.
Μεγάλη πρέπει να θεωρείται η επιτυχία για τον αρχηγό Μπένυ που πήρε κόμμα και παραδίδει απόκομμα.
Έτσι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το σκάφος πριν το καταπιεί η επικείμενη τρικυμία των ευροεκλογών. Και για τον σκοπό αυτό ανοίγουν νέο μαγαζί. Κεντροαριστερό.
Θα το ονομάσουν "Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη", όπως εξήγγειλε ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης, του ρεύματος Σημίτη.
Το νέο κομματικό σχηματισμό ο οποίος θα συμμετέχει στις προσεχείς ευρωεκλογές και εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβεβαίωσε ο καθηγητής κ. Γιάννης Βούλγαρης εκπροσωπώντας την Κίνηση των "58" σε πολιτική εκδήλωση στο Περιστέρι εχθές το απόγευμα.
Ο κ. Βούλγαρης έκανε λόγο για νέο όνομα και νέα σύμβολα σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Η σημερινή συγκέντρωση γίνεται κάτω από ένα νέο όνομα, που σε λίγο θα έχει νέο σύμβολο, και που θέλει να έχει σύντομα πολλά νέα πρόσωπα". Όπως ο ίδιος υποστήριξε αυτή η Κίνηση απευθύνεται σε όσους λένε "ούτε ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ".
Σημειώνεται ότι στην παρουσίαση βρίσκονταν τρία στελέχη της ΔΗΜΑΡ, ο πρώην γραμματέας Σπύρος Λυκούδης, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Το "παρών" έδωσαν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και ο εκπρόσωπος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.