Από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το Κόκκινο εκπέμπει από τους 93.4 στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε από τις 9:00 το πρωΐ της Τετάρτης στα εγκαίνια του στούντιο του σταθμού, Καρόλου Ντηλ 20 για να γιορτάσουμε την άνοδο του Κόκκινου στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο καφέ- μπαρ Γαζία (Καρόλου Ντηλ 22). Η γιορτή θα συνεχιστεί με street party από νωρίς το απόγευμα και στις 21:30 θα γιορτάσουμε μουσικά το γεγονός με συναυλία στο Woodstock (Συγγρού 11).

Από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου η Θεσσαλονίκη εκπέμπει από τους 93,4 στο Κόκκινο, με ενημερωτικές εκπομπές που αφορούν την πόλη και τις γύρω περιοχές από τις 10 μέχρι τη 1 το μεσημέρι, συνδέσεις με την Αθήνα και τους 105,5 …ένα ζωντανό ραδιόφωνο σε μια ολοζώντανη πόλη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.