Τελικά αφού δεχθήκαμε πολλές πιέσεις από φίλους και αναγνώστες του Ακτιβιστή δεν μπορούμε παρά να αποκαλύψουμε σε ποιους αναφερόμασταν με την ανάρτηση "Δύο νυν και ένας πρώην συναντώνται και συζητάνε στη Μηχανιώνα σήμερα".
Και φυσικά φρόντισαν - οι νυν κι ο πρώην - όπως το ζητούσαμε να μας επιβεβαιώσουν όχι μόνο την συνάντηση αλλά και τα θετικά αποτελέσματα στην συζήτηση που έγινε.
Λοιπόν το πήρε το ποτάμι ......
Συναντήθηκαν στου  Μαργαρίτη, στη Μηχανιώνα (δεν ξέρουμε αν έφαγαν και λουκουμάδες) οι Κυριάκος Στεφανίδης με τον Θανάση Μπαλασά. Μαζί τους και ο προξενητής της συνάντησης Γιώργος Κύρκος που βλέπει με καλό μάτι την συνένωση των δυνάμεων των δύο αυτοδιοικητικών στελεχών και μάλιστα πρόκειται να το αποδείξει δίνοντας προίκα την υποψηφιότητα του γιου του στον εκκολαπτόμενο συνδυασμό.
Είχε προηγηθεί και άλλη συνάντηση των δύο ανδρών χωρίς την μεσολάβηση άλλου προσώπου προ δυο εβδομάδων αλλά δεν καρποφόρησε. Η διαφωνία προέκυψε από την έντονη επιθυμία και των δύο να τεθούν επικεφαλής. 

Και για την επιβεβαίωση ιδού το δελτίο τύπου που ανέβασε στο fb το στέλεχος  Κώστας Γιαννικόπουλος του νέου (απ' ότι μας ενημερώνει) αυτοδιοικητικού σχηματισμού που μέλλει να επισημοποιηθεί με νέα συνάντηση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Χθες βράδυ σε καφετέρια της Μηχανιώνας έγινε διευρυμένη σύσκεψη από ανθρώπους που αγωνιούν για την τύχη αυτού του τόπου. Τα 9 συνολικά πρόσωπα συζήτησαν δυνατότητες κοινής καθόδου στις εκλογές με ηγέτη κοινής αποδοχής για να διασφαλισθεί και να κλειδώσει η νίκη στις προσεχείς εκλογές. 
Όλοι οι παριστάμενοι μίλησαν με θέρμη για την ιδέα και αποφάσισαν να αγωνισθούν από κοινού για να μπορέσει ο διευρυμένος Δήμος να αποκτήσει μαχητική Διοίκηση, ικανή να δώσει λύσεις στα πολλαπλά και λιμνάζοντα προβλήματα του τόπου. Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο γράφων, ο ένας εξ αυτών ξενύχτησε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κοντά στους κρατουμένους και άλλος που ήταν κοντά τους προχθές Κυριακή στο γήπεδο της Επανομής. Αποφασίσθηκε η σύσκεψη αυτή να επαναληφθεί σύντομα και περισσότερο διευρυμένη, ώστε να παρθούν οριστικές αποφάσεις για εξαγγελία οριστικής καθόδου στις εκλογές. Άφησαν όλοι τις κομματικές τους ταυτότητες στο Αρχείο της Ιστορίας και συζήτησαν μόνο για την προκοπή του τόπου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος15 Ιανουαρίου 2014 στις 7:40 μ.μ.

    Δηαλαδή ο Μπαλασάς και ο Κύρκος θα κατέβουν στον ίδιο συνδυασμό με Χρυσαυγίτες;
    Ο Μπαλασάς βούτηξε και αυτός στα Θεοφάνια στην Επανομή ή μήπως ήταν ο γιός του Κύρκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.