Προσθήκη λεζάντας
Ο Άγγελος Φιλιππίδης, πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πηγές επίκειται η έκδοση του κ. Φιλιππίδη στην Ελλάδα, ενώ το Προξενείο δεν έχει δεχθεί αίτημα από τον κύριο Φιλιππίδη για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας.

Η σύλληψη έγινε σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος που εκδόθηκε από την Ιντερπόλ, ενώ οι διαδικασίες θα ακολουθηθούν βάση των πρωτοκόλλων της Ιντερπόλ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον συνήγορό του Αθανάσιο Βαρλάμη.

Ο Φιλιππίδης βρέθηκε στην Τουρκία, ενώ ο ίδιος υποστήριζε σε όλες τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με ΜΜΕ πως βρισκόταν στις ΗΠΑ και επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα το επόμενο 15θήμερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελική λειτουργός στο πόρισμά της για την υπόθεση του ΤΤ αφιερώνει «ειδικό κεφάλαιο» στα συμπεράσματά της στη διοίκηση που άσκησε ο πρώην πρόεδρος του ιδρύματος, Άγγελος Φιλιππίδης, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες.

Ερώτημα:
Πόσο ανόητος ή εφησυχασμένος πρέπει να είναι για να θεωρεί ότι δεν θα ανακαλύπτονταν ο χώρος διαφυγής και φιλοξενίας του; Αυτοί οι άνθρωποι διαχειρίζονταν με εντολές της πολιτικής σάπιας εξουσίας τα χρήματα του ελληνικού λαού. Θαυμάστε την ευφυΐα τους.

Διαβάστε το πόρισμα καταπέλτη της εισαγγελέως κ. Πόπης Παπανδρέου για το σύστημα διαπλοκής και λαμογιάς με το πάρτι εκατομμυρίων εις υγεία του κορόϊδου ελληνικού λαού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.