Μαίνεται ο πόλεμος στους κόλπους της τρομοκρατίας. Η επιστολή Γιωτόπουλου, με την οποία ο «Λάμπρος» της «17 Νοέμβρη» καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του φυγάδα Χριστόδουλου Ξηρού, αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο στη σύγκρουση που συνεχίζεται από την εποχή της εξάρθρωσης της οργάνωσης. Ο «Μανώλης» των εν ψυχρώ εκτελέσεων είχε αποκαλύψει στις Αρχές τους συνεργούς του και τους ρόλους του καθενός.

Επίθεση στον Χριστόδουλο Ξηρό εξαπέλυσε χθες μέσω επιστολής ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Δεν είναι το πρώτο και μάλλον ούτε το τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης του «Λάμπρου» με τον «Μανώλη» της «17 Νοέμβρη».

Ο εμφύλιος στην τρομοκρατική οργάνωση κρατάει πολλά χρόνια, απ' όταν ο Χρ. Ξηρός στην προανακριτική απολογία του το 2002 είχε καταθέσει στις Αρχές το «οργανόγραμμα» της 17Ν με ονόματα και διευθύνσεις.

Μπορεί αργότερα να ανακάλεσε όσα είχε καταθέσει, ωστόσο το «στίγμα» του συνεργαζόμενου με τις Αρχές τον ακολουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια της συνύπαρξής του πίσω από τα σίδερα του Κορυδαλλού.

Ο πόλεμος μεταξύ Γιωτόπουλου και Ξηρού συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού ο «Λάμπρος» φαίνεται ότι δεν συγχώρεσε ποτέ την πλήρη ομολογία του δεύτερου, τον οποίο θεωρεί «χαφιέ». Μάλιστα, η λεκτική τους αντιπαράθεση είχε εξελιχθεί σε συμπλοκή τον Αύγουστο του 2009 στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ο Ξηρός είχε γρονθοκοπήσει τον Γιωτόπουλο, έπειτα από ανταλλαγή ύβρεων. «Ο Ξηρός έπεσε κάτω, έπιασε το πόδι του Γιωτόπουλου και το δάγκωνε», είχε καταθέσει σωφρονιστικός υπάλληλος για το επεισόδιο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.