"πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος" ή "όποιος πάει για πολλά χάνει και τα λίγα"

Ποια από τις δύο παροιμίες ισχύει για την περίπτωση της χθεσινής ανακοίνωσης του Αντώνη Ζαβέρκου με την οποία δημοσιοποιούσε ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, από την Επανομή και το Μεσημέρι, του συνδυασμού "Ευρωπαϊκή Πόλη"; 
Κι αυτό γιατί μετά την διάψευση του Βασίλη Μαυροσκά άλλες δύο διαφοροποιήσεις σήμερα μας δίνουν το δικαίωμα να κρίνουμε πως υπήρξε βιαστική, αίολη και πιθανώς επιπόλαια η ενέργεια δημοσιοποίησης της λίστας "υποψηφίων" της παράταξης.

Μιλήσαμε με τον κ. Ηρακλή Ντόκα, ο οποίος μας δήλωσε πως η χρήση του ονόματός του είναι αυθαίρετη. "Δεν έδωσα την συγκατάθεσή του, ούτε έβαλα την υπογραφή μου, ούτε έδωσα την ταυτότητά μου" μας είπε χαρακτηριστικά. "Μπορεί να είπα ότι θα βοηθήσω αλλά δεν θέλω να συμμετάσχω σαν υποψήφιος" μας τόνισε και μας πληροφόρησηε πως διαμαρτυρήθηκε στον επικεφαλής κ. Κυριάκο Στεφανίδη για την αυθαιρεσία της πράξης αυτής. Θεωρεί ότι ήταν αιφνιδιασμός που τον εκθέτει.

Το ίδιο  συνέβη και στην περίπτωση   του κ. Βασίλη Γιαμουστάρη, ο οποίος όπως μας πληροφόρησε ο κ. Ντόκας, ουδέποτε ερωτήθηκε, δεν επιθυμούσε να συμπεριληφθεί στην λίστα και είναι αρνητικός στο να είναι υποψήφιος.

update 11:23 μμ
Δεν άργησε να  υπάρξει και νέα παρέμβαση του Αντώνη Ζαβέρκου στο facebook, με την οποία αναιρεί την πληροφορία του κ. Ντόκα για τον κ. Γιαμουστάρη και τροποποιεί την "διάψευση" - όπως  αναφέρει - τουκ. Μαυροσκά.
Να υποθέσουμε πως οι ισχυρές αυτές αναταράξεις στην Επανομή οφείλονται σε ανησυχία και πιέσεις που ασκούνται από άλλους συνδυασμούς;
Η νέα δήλωση Ζαβέρκου:

Μεταφέρω την έντονη διαμαρτυρία του Βασίλη Γιαμουσταρη,,στα δημοσιεύματα οτι δήθεν δεν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Στεφανίδη.Όπως με εξουσιοδότησε να ανακοινωσω μιας και δεν έχει ο ίδιος λογαριασμό στο διαδυκτιο.οτι δηλώνει οτι θα είναι υποψήφιος και ουδέποτε είχε συνομιλία με άλλον δημοτικό συμβουλο ο οποίος διέδωσε λανθασμένη πληροφορία........Ακόμα μεταφέρω την νέα ανακοίνωση του κυρίου Β ασ Μαυρουσκα οτι θα συμμετεχει και αυτός στο ψηφοδέλτιο,αφού γίνουν ορισμένες αλλαγές σε συγγεκριμενο όνομα του ψηφοδελτίου........
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Γκόρτζος....Γκόρτζος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε ζαβερκο μην ασχοληστε με παπαγαλακια συνεχηστε των εντιμο αγωνα σας η επανωμη ειναι μαζι σας δεν ειναι τυχαιο που παντα ειστε πρωτος συνεχηστε ετσι εχετε το κοσμο μαζι σας .με ολο το σεβασμο στο στεφανηδη αλα εσυ επρεπε να κατεβης για δημαρχος μην κανης αλους μαγκες ο κοσμος εσενα θελη και για σενα μπαινουν υποψιφοιη οπου και να πας σε ακολουθουν εκμεταλευσουτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως να βάζανε τους υποψήφιους να υπογράψουν κάποια δήλωση υποψηφιότητας για να ησυχάσουμε από αυτές τις γελοιότητες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίολος ο θεός του ανέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.