Δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως ξεκάθαρα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες.

Το ψηφοδέλτιό του με την επωνυμία "Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία" βεβαίωσε ότι θα διεκδικήσει την Περιφέρεια παρά την πιθανότητα (που δεν την απέκλεισε) κάποιοι από τους συνεργάτες συμβούλους του - που δεσμεύτηκαν με υπογραφή στην υποψηφιότητά του - πιθανώς λόγω των κομματικών πιέσεων να αναγκαστούν να τον εγκαταλείψουν. Όπως είπε: "Πιστεύω στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι επί τρία χρόνια. Τους ξέρω έναν προς έναν, τους νιώθω σαν οικογένειά μου. Δώσαμε μαζί τη δύσκολη μάχη της διαδοχής στην παράταξη και βγήκαμε ενωμένοι την επόμενη κιόλας μέρα. Ξέρω ότι θα δεχτούν πιέσεις και κάποιοι θα ενδώσουν. Δεν τους κρατώ καμιά κακία".

Δεν θεωρεί σωστό να τον αποκαλούν "αντάρτη" γιατί "Ποτέ δεν είναι αντάρτης ο εν ενεργεία περιφερειάρχης. Δεν ξαναέγινε ποτέ και πουθενά αυτό. Ασκούμε διοίκηση και δεν το δέχομαι. Δεν ερχόμαστε για να διχάσουμε, αλλά για να ενώσουμε. Να αφήσουν τα κόμματα τις τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν τα σχήματα που θα διοικήσουν την περιοχή τους. Το διακύβευμα δεν είναι εθνικό ή κομματικό, αλλά πως θα βγει το ταχύτερο η Κεντρική Μακεδονία από την κρίση".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.