Το όχημα που εντοπίστηκε σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου σήμερα το μεσημέρι και μέσα στο οποίο βρέθηκε οπλισμός βαρέως τύπου, είχε τεθεί πριν τρεις μέρες υπό παρακολούθηση από άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε ένα αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου. Το όχημα μάρκας Opel Astra, είχε εντοπιστεί πριν τρεις μέρες και είχε κριθεί ύποπτο από τις αρχές.

Άντρες της αντιτρομοκρατικής το παρακολουθούσαν και αφού δεν εμφανίστηκε κανείς, το «άνοιξαν» σήμερα και σύμφωνα με πηγές βρήκαν οπλισμό βαρέως τύπου, ο οποίος καταμετράται.

Το όχημα είχε κλαπεί στις αρχές Ιανουαρίου από την Κερατέα και να ανήκει σε μια γυναίκα που είχε δηλώσει την κλοπή του. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ώστε να εξεταστεί εξονυχιστικά (για DNA, αποτυπώματα)

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

efsyn.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.