Είχαμε την εκτίμηση ότι ορισμένοι από τους υποψήφιους δημάρχους που είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσουν τον Δήμο Θερμαϊκού, δεν θα φτάσουν μέχρι τις κάλπες. Άποψή μας ήταν και παραμένει (όταν κάποιοι μιλούσαν για 9 ψηφοδέλτια) ότι ο αριθμός των συνδυασμών θα είναι το πολύ τέσσερα και μισό.

Χθες μας ήρθε η πληροφορία πως ήδη ο κ. Νίκος Παράσχου έχει συμφωνήσει με τον κ. Τσαμασλή, και φυσικά την δημοσιεύσαμε (Απέτυχε κομματική ενοποίηση των δεξιών υποψηφίων - Ο Παράσχου με τον Τσαμασλή;)

Ελάχιστες ώρες μετά την ανάρτηση λάβαμε ένα δελτίο τύπου του επικεφαλής της Κοινωνίας των Πολιτών, που χωρίς να διαψεύδει τίποτα από τα γραφόμενα, δηλώνει πως δεν πρέπει, από τους επικεφαλής των παρατάξεων "να ανακοινώνονται ονόματα υποψηφίων χωρίς την γνώση και συγκατάθεση των ενδιαφερομένων προσώπων". Να υποθέσουμε πως αφού η νύξη αυτή αφορά τους επικεφαλής των παρατάξεων (όπως και αναφέρεται στο δ.τ) σε κάποιο "φάουλ"  θα υπέπεσε κάποιος από τους "αρχηγούς". Να μαντέψουμε ότι υπήρξε κακή επικοινωνία; 

Πληροφοριακά να ενημερώσουμε πως η Κοινωνία των Πολιτών θα εκτιμήσει αν θα συμμετάσχει στις εκλογές ή θα ενταχθούν μέλη της σε υφιστάμενα ψηφοδέλτια, σε σύσκεψη που ήδη έχει οριστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Το δελτίου τύπου της Κοινωνίας των Πολιτών:
ΘΕΩΡΩ ΦΡΟΝΙΜΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΗ.
ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ.
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Οταν ενας πολιτικος φορεας δε φιλοξενει στους κολπους του καποιον για να διορθωνει τα ορθογραφικα λαθη ενος δελτιο τυπου, οταν αλλαζει γραφεια και συνεργατες για τον ιδιο λογο που ολοι γνωριζουμε... δε θα μου προκαλεσει εκπληξη αν δε φτασει μεχρι τις εκλογες.. μου προκαλει εκπληξη το πως εφτασε ως εδω... μαθαμε να βαφτιζουμε ανθρωπους "επικεφαλης" αλλα δε μπορουμε ουτε να το γραψουμε σωστα... ευχαριστω κι ελπιζω σε δημοσιευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.