"Τους βλέπετε αυτούς - Τους λένε Αλβανούς. Τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς. Τα σπίτια μας θα βάψουμε με αίμα από αυτούς".

Αυτό είναι μεταξύ άλλων ένα από τα συνθήματα που φωνάζει ομάδα χρυσαυγιτών, όπως φαίνεται σε βίντεο που αποσπάστηκε από το κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Γιάννη Καζαντζόγλου.

Τα ηλεκτρονικά αρχεία που βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαβιβάστηκαν από το Εφετείο στη Βουλή, η οποία θα κρίνει σε λίγες ημέρες το αίτημα για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α.

Το επίμαχο βίντεο περιλαμβάνεται στο φάκελο με τα αρχεία που διαβιβάστηκαν στο Κοινοβούλιο.



"Λουκέτο" στη Χ.Α.

Πληθαίνουν τα σενάρια περί απαγόρευσης της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές, μετά και τη νέα εξέλιξη, της διαβίβασης στη Βουλή από τον Άρειο Πάγο του αιτήματος άρσης ασυλίας 16 βουλευτών, με τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και τηςκατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να εξετάσει το θέμα, ενώ θα ακολουθήσει η παραπομπή του ζητήματος προς ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Το σκεπτικό των δύο ανακριτριών στο πορισματικό παραπεμπτικό τους για την άρση της ασυλίας των βουλευτών είναι κόλαφος για τη Χρυσή Αυγή, καθώς θέτουν εμμέσως θέμα νομιμότητας της λειτουργίας του κόμματος.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.