Η Ρηγίλλης αντέδρασε στον αιφνιδιασμό του Τζιτζικώστα και με δύο 24ωρα διαφορά ρίχνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος με δήλωσή του προβάλλει την Μακεδονική καταγωγή του κόντρα στην Αλληλεγγύη που τόνισε ο Τζιτζικώστας στο δικό του:

«Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας. Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά "τείχη", όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του Συνδυασμού ‘’Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία’’ Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση :

«Ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε. Εύχομαι όλοι οι υποψήφιοι για την Περιφέρειά μας, να δώσουμε έναν έντιμο και πολιτισμένο αγώνα, για το καλό των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε : «Κανονικά».

Θα έχει ενδιαφέρον το εσωκομματικό προεκλογικό παιχνίδι της δεξιάς και σκοπεύουμε να το παρακολουθήσουμε στενά....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.