Μεγάλη συγκέντρωση στελεχών του συνδυασμού Ευρωπαϊκή Πόλη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή αργά το απόγευμα  στο καφέ "Μπρίκι" του Αντώνη Γκάρου, στην Επανομή.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και οι αισιόδοξοι υπολογίζουν τους συγκεντρωθέντες να πλησιάζουν τους εκατό.
Τρία στελέχη του συνδυασμού του Γρηγόρη Παραδείση μαθαίνουμε ότι παραβρέθηκαν δείχνοντας ότι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Στεφανίδη.
Όπως πληροφορούμαστε επαφές του γιατρού γίνονται και με τον Επανομίτη Θανάση Μπαλασά, για την διερεύνηση δυνατότητας κοινής καθόδου.
Από την ίδια πηγή δεν θεωρείται απίθανο να προκύψει συνεργασία με τον Χρήστο Βογιατζή,  σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν καταφέρει να συγκροτήσει αξιόμαχο ψηφοδέλτιο.
Ελέγχεται η πληροφορία να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο,  εκ των συνεργατών του Στεφανίδη, Αντώνης Ζαβέρκος με ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Το ερώτημα είναι σε ποιο από τα δύο; προφανώς στο υπό τον Ιωαννίδη. Γιατί δεν πρέπει να έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.