Κάποιοι φαίνεται πως βιάστηκαν να ανακοινώσουν την υποψηφιότητα του Χρήστου Βογιατζή, πριν ακόμη και ο ίδιος την δημοσιοποιήσει.

Μάλιστα από κακή πληροφόρηση ενέπλεξαν και το όνομα του Αντώνη Καζάκη, τον οποίο έφεραν να είναι "υπέρ της υποψηφιότητας του Χρ.Βογιατζή, και ο οποίος θεωρούνταν ότι αποτελεί ένα από τα στελέχη του αντιπεριφερειάρχη και επίδοξου υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή". Ο πρόεδρος του τοπικού της Επανομής μαθαίνουμε ότι σφόδρα ενοχλήθηκε από την ανακρίβεια αυτή.
Στον "ακτιβιστή" ενώ είχαμε από το πρωί την πληροφορία που έλεγε ότι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ανακοίνωσε σε στενό κύκλο συνεργατών του στον Δήμο την υποψηφιότητά του, δεν κρίναμε αρκετή την διάθεση και πρόθεσή του. Γι΄αυτό επικοινωνήσαμε με συναδέλφους του στην ομάδα και διαπιστώσαμε ότι δεν έχει την στήριξη που θα επιθυμούσε ώστε να μπορέσει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.
Μάλιστα κάποιες "κακιές γλώσσες" επιμένουν πως ο μόνος που ένθερμα τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Χ. Βογιατζή ήταν ο Κώστας Μπάρμπας. Οι λοιποί κράτησαν επιφυλάξεις και αποστάσεις. Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που προδιαγράφουν ότι παρά την εμπειρία του στα δημοτικά, το καλό πολιτικό προφίλ του (ήπιος, διαλλακτικός, μετριοπαθής, εργατικός) μας εμπιστεύτηκαν πως η φιλοδοξία του δεν έχει πιθανότητες να ικανοποιηθεί.
Μάλιστα οι ευσεβείς πόθοι του Δημάρχου, που θα ήθελε ο επικεφαλής για την δεξιά να προέρχεται από την ομάδα του μπορεί να μην ευοδωθούν, καθώς αρκετοί από την παράταξή του έδωσαν ήδη τα χέρια με τον ανεπιθύμητο (γι' αυτόν) Μεσημεριώτη υποψήφιο. Και ίσως  αναγκαστεί να πλήξει διαφορετικά τον Αντιπεριφερειάρχη.... (γιατί κοινό μυστικό είναι πως δεν τον πάει καθόλου).

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι γιατί κάηκε (;) η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χρήστου Βογιατζή ;;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.