Μέχρι την Δευτέρα δόθηκε διορία στον έχοντα το χρίσμα αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Βογιατζή να καταθέσει  ένα αξιοπρεπές (ποιοτικά και ποσοτικά) πρόπλασμα ψηφοδελτίου, προκειμένου οι "σκεπτικιστές" συνάδελφοί του αποφασίσουν να στηρίξουν την υποψηφιότητά του. Υπήρξε φυσικά και ένας ικανός αριθμός συμβούλων της ομάδας Αλεξανδρή που με ενθουσιασμό τάχτηκαν στο πλευρό του Επανομίτη αντιδημάρχου.
Πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του και όπως μαθαίνουμε έχει πυκνώσει τις επαφές του ώστε να κατορθώσει να παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα αυτό θεωρείται από εφικτό έως βέβαιο γι' αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν συνέχεια στο έργο τους μέσα από άλλα ψηφοδέλτια.

Τώρα γιατί εμείς δεν συμμεριζόμαστε την ευφορία των φίλων του αντιδημάρχου;

Γιατί πρώτον εδράζονται σε αρνητικές αναφορές για τους άλλους υποψηφίους (αυτό είναι το αρχικό σημείο αναφοράς των προθέσεών τους) και γιατί θεωρούμε πολύ πιθανό να γίνονται συζητήσεις από πολλούς "σκεπτικιστές" με άλλα ψηφοδέλτια.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.