Το Σάββατο 8/2 στις 8μμ το «Ξεκίνημα» Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ανοικτό λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι με κοπή βασιλόπιτας, στο Στέκι Νεολαίας του Δήμου Αμπελοκήπων (Βύρωνος-Τζων Κέννεντυ, μέσα στις εργατικές κατοικίες Αμπελοκήπων).

Θα πάρουμε μια ευχάριστη ανάσα για τις πολιτικές και κοινωνικές μάχες που έρχονται, ενώ θα θυμηθούμε αυτές που πέρασαν. Πριν ξεκινήσουν τις πενιές τους ο Κώστας κι ο Άγγελος Μπουρνάς, θα υπάρχει ένα βίντεο ανασκόπησης των δράσεων που συμμετείχε το «Ξ» Θεσσαλονίκης το 2013.

Μικρούς χαιρετισμούς θα απευθύνουν σύντροφοι και συναγωνιστές από κινήματα και χώρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε (τα ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες).

Η τιμή ενίσχυσης είναι στα 5€ και περιλαμβάνει φουλ μπουφέ με σπιτικό φαγητό, μαζί μ’ ένα ποτήρι κρασί και φυσικά ένα κομμάτι βασιλόπιτας.

Αυτή τη φορά θα βρεθούμε στους Αμπελόκηπους, με σκοπό να ενισχύσουμε και να εμπλουτίσουμε την παρουσία μας στις δυτικές συνοικίες, μέσα στα τοπικά κινήματα και στις διεργασίες της Αριστεράς.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, φίλους και φίλες, το Σάββατο 8/2 να διασκεδάσουμε μαζί στο λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι για να πάρουμε δυνάμεις για το 2014.

Το Στέκι έχει αρκετό χώρο για να παίζουν και οι μικροί μας σύντροφοι.

Το κινηματικό φλουρί φυσικά θα συνοδεύεται από συντροφικό δώρο.

Η εκδήλωση στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/events/212786362244113/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.