Το ζήτησαν φίλοι, μπλόγκερς αλλά και αναγνώστες και το κάνουμε.
Ανεβάζουμε το ηχητικό απόσπασμα από την τοποθέτηση  του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, στην χθεσινή εκδήλωση στο Ξενία, και παραίνεση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Τσαμασλή - με πολύ κολακευτικό τρόπο - να θέσει υποψηφιότητα δηλώνοντας την υποστήριξή του. Αλλά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αντιπεριφερειάρχη, στο κλείσιμο της χθεσινής ομιλίας του:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ?

    Ανύπαρκτο για την Περιφέρεια χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις αναφορές του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργου Τσαμασλή σε ελέγχους της αντιπεριφέρειας για τις λαϊκές αγορές.

    «Υπάρχει μια υπόθεση από το 2011 στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών, την οποία διερευνούν ο εισαγγελέας και το Σώμα Επιθεωρητών, για παράνομες άδειες. Η Περιφέρεια δεν έχει καμία δυνατότητα ελέγχου επί του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα – έχω στείλει και έγγραφο με το οποίο ζητώ ενημέρωση – θα επιληφθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο ασκεί έλεγχο και εκείνο θα πρέπει να ανακαλέσει τις παράνομες άδειες. Σε κάθε περίπτωση το πόρισμα θα πάει στο υπουργείο και η Περιφέρεια δεν ασκεί έλεγχο» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Τζιτζικώστας.

    Για τις αναφορές Τσαμασλή είπε ότι «το όλο θέμα ξεκίνησε από λάθος τοποθέτηση του αντιπεριφερειάρχη που έκανε από κεκτημένη ταχύτητα και την οποία ο ίδιος αναγνώρισε». Έκανε, επίσης, λόγο για «φραστικό λάθος» και επανέλαβε ότι το ζήτημα βρίσκεται στη δικαιοσύνη.

    Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζήτησε, από την πλευρά της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, ο επικεφαλής της, Μάρκος Μπόλαρης, ωστόσο δεν ακολούθησε συζήτηση και η παράταξη αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο κ. Μπόλαρης έκανε λόγο για μείζον θέμα, που αφορά μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, εκείνη των μικροπωλητών και των μικροπαραγωγών ενώ μίλησε και για προσπάθεια συγκάλυψης και ομολογία ενοχής εκ μέρους της Περιφέρειας που, όπως είπε, έχει την εποπτεία του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών.

    Η ΣΑΝ ΑΥΤΗ?

    Αδειάζει Τσαμασλή ο Τζιτζικώστας για τις Κυριακές...
    Θα γίνει διαβούλευση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
    Μία μέρα μετά την τοποθέτηση του...
    αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργου Τσαμασλή για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονιας Απ. Τζιτζικώστας κρατά αποστάσεις.

    Με δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτηρίζει προσωπική άποψη την πρόταση Τσαμασλή, για λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου.

    «Η προσωπική άποψη του καθενός μας δεν είναι απαραίτητα η άποψη που θα επικρατήσει μετά τη διαβούλευση που θα γίνει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της αγοράς και κάθε περιοχής» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο περιφερειάρχης θεωρεί εκτός συζήτησης το ενδεχόμενο τα καταστήματα να είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου και εκτιμά ότι τα καταστήματα θα πρέπει να είναι ανοιχτά, πέραν των επτά Κυριακών που ορίζει ο νόμος, μόνο σε εκείνες τις Κυριακές που αναμένεται αυξημένη τουριστική κίνηση(εκθέσεις, σημαντικές εκδηλώσεις κα).

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσαμασλής στο περιθώριο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας είχε αναφέρει ότι «πρόθεση της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης είναι να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα και τις 52 Κυριακές του χρόνου».

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ

    Ξεκάθαρος ο Τζιτζικώστας στον Alpha: Ο Τσαμασλής δε θα είναι υποψήφιος
    Το τοπίο αναφορικά με τις προθέσεις του απέναντι στον Τσαμασλή ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης σε ζωντανή συνέντευξή του στο δελτίο του Alpha, λέγοντας ότι

    ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του δρόμου του Ωραιοκάστρου, αλλά και στην έκδοση αδειών για τις λαϊκές αγορές δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος τον προσεχή Μάιο.
    Για το θέμα των λαϊκών αγορών, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η ευθύνη για τον έλεγχο στη λειτουργία του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης ανήκει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και πως εδώ και δύο χρόνια διερευνάται η υπόθεση με τις πλαστές άδειες από τον Εισαγγελέα και τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και αναμένεται το πόρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.