Η τεράστια αίθουσα γέμισε ασφυκτικά  από πολίτες του Θερμαϊκού που τίμησαν χθες την αποκριάτικη συνεστίαση - γλέντι του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία.
Με δημότες που φανέρωναν έμπρακτα  την αδημονία τους αλλά και την σαφή στήριξή τους   στην δημοτική παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, που με κορμό τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πλαισιωμένη από ενεργούς και δημιουργικούς δημότες θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις τον Δήμο Θερμαϊκού στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.
Με πολίτες που υποδέχθηκαν με τις καλύτερες των διαθέσεων την υποψήφια Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Από πλευράς ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού έκανε χαιρετισμό ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Κουκουρίγκος, ο οποίος ανήγγειλε πως το όνομα του υποψηφίου Δήμαρχου και επικεφαλής  της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα γίνει γνωστό μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Β' Θεσσαλονίκης κ. Λίτσα Αμμανατίδου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιάννης Τσακμάκας και αντιπροσωπεία του συνδυασμού Θερμαϊκός Νέα Πορεία.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. 9 Μαρτίου θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς. Καλύτερα να το καθυστερήσουν λίγο ακόμα. Εμείς που δε θέλουμε τα ίδια και τα ίδια έχουμε υπομονή. Καλύτερη ημερομηνία νομίζω είναι 9 Μαϊου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι φίλε 9 Μαίου, 17 Μαίου. Με νομοθετική διάταξη θα επιτραπεί σε ψηφοδέλτια να κατατίθενται στο πρωτοδικείο μία ημέρα πριν τις εκλογές.... Τι να πει κανείς. Είναι σα να μη θέλουν να διοικήσουν. Να μην κάνουν όμως μετά κριτική στους πολίτες για τις "κακές" επιλογές. Είναι ντροπή αυτό που συνέβη με τις κωλυσιεργίες, καθυστερήσεις, αναβολές για μια επιλογή ενός επικεφαλής και για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου. Και το κλίμα ήταν υπεράριστο.... Χάθηκε η ευκαιρία, δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει ψηφοδέλτιο νίκης μέχρι τέλη Απριλίου που κλείνουν τα ψηφοδέλτια. Κρίμα, γιατί χάθηκε μοναδική ευκαιρία. Πραγματικά κρίμα.... Τουλάχιστον περάσαμε καλά στη συνεστίαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.