Το Σάββατο 8.02.2014 η Δημοτική Παράταξη Δίκτυο Ενεργών Πολιτών του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση επικοινωνίας με τους πολίτες και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των φίλων και των μελών του Δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ.Αντωνούδης Απόστολος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ‘’σε μια εποχή που ο πολίτης έχει να αντιμετωπίσει ένα εχθρικό κράτος η Δημοτική Αρχή οφείλει να σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα του. Τη στιγμή που επιχειρήσεις και σπίτια χάνονται, άνθρωποι μένουν ανασφάλιστοι οι πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και η ανάπτυξη κοινωνικών δομών αλληλεγγύης πρέπει να είναι στις προτεραιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η διοίκηση του Δήμου μας δεν μπορεί να εμμένει στις παλιές αποτυχημένες και ξεπερασμένες τακτικές προσπαθώντας να συντηρήσει το ήδη ξεθωριασμένο προφίλ της μέσα από το ιλουστρασιόν περιοδικό του Δήμου ενώ αποκλείει την δημοσίευση κάθε διαφορετικής γνώμης και άποψης.”

Κατέληξε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε το παλιό και φθαρμένο και να δημιουργήσουμε με αισιοδοξία το καινούριο που μας αξίζει.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.