Αν και δεν ήταν - αρχικά τουλάχιστον - επιθυμία του, φαίνεται πως οι πιέσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατάφεραν να μεταπείσουν τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ και σήμερα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη.
Η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Η Θεσσαλονίκη ,η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει. Για να τα αποκτήσουμε χρειάζεται αγώνας και πολύ δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω.

Υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Υπουργού Αναπληρωτή Περιβάλλοντος στον Πρωθυπουργό και θέτω υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Καλώ τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουμε μαζί τη σελίδα της πόλης, να απαλλαγούμε από αυτά που μας ταλαιπωρούν και μας πληγώνουν και να βελτιώσουμε εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας".


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.