Από Σήμερα Και Επίσημα Ο Digea  Μοναδικός Διαχειριστής Του Ψηφιακού Σήματος. 
Στο δελτιο ειδήσεων του ΑΝΤ1 χθες, έπαιξε η επικύρωση της συμφωνίας σκάνδαλο, στην ανάθεση, σαν  ............

μοναδικός διαχειριστής του ψηφιακού σήματος στη Digea. Με έμφαση τόνισαν πως νέος πρόεδρος θα ειναι ο Στρατής Λιαρέλης, που κατέχει επισης και το αξίωμα του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1.
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει με λίγα λόγια.
Καλά αυτή η επιτροπή τηλεπικοινωνιών τι ρόλο παίζει, μου αρέσει πως υποτίθεται ότι ειναι ανεξάρτητη αρχή. !!!!!!!!
Εκείνο που δεν μας είπαν επίσης ειναι, τι πλήρωσαν ή τι εισέπραξε το κρατος για αυτή την κατοχύρωση των συχνοτήτων για τους σταθμούς πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας;
Το πραγματικό κόστος πρέπει να ανέρχεται σε  500 εκατομμύρια ευρώ.
Συμπέρασμα, μετά περιμένετε να ακούσετε αντικειμενικες ειδήσεις, εκεί πόνταρε και ποντάρει ο Αντώνης Σαμαρας για την διατήρηση της καταστροφικής του εξουσίας.
Αλλά Αντωνάκη λογάριασες χωρίς τον ξενοδόχο που ειναι λαός και ο οποίοΑλλά Αντωνάκη λογάριασες χωρίς τον ξενοδόχο που ειναι λαός και ο οποίος θα σε στειλει στην Πύλο για μόνιμες διακοπές.ς θα σε στειλει στην Πύλο για μόνιμες διακοπές.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.