Του Γιώργου Νικολαϊδη(gnborn2shoot)

Διεξήχθη το Σάββατο 8 Μαρτίου στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας.
Ηταν ένας φιλικός αγώνας λίγο πριν την προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ που θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Μαρτίουστο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ της Περαίας.  Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προγράμματα τους και να βαθμολογηθούν από τους κριτές μας.
 Συμμετείχαν οι Αθλητικοί Σύλλογοι:  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΙΑΣ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.
ΚΡΙΤΕΣ του αγώνα ήταν η ΣΙΣΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΑΔΕΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ.
ToΔ. Σ. του Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού, ευχαριστεί και μέσω του (υπο)γράφοντος,  τον ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟγια την παραχώρηση του 2ου ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ  του αγώνα,  τον ΠΕΡΣΕΑ-ΒΟΛΛΕΥ και ΑΟΔΘ για την παραχώρηση του γηπέδου, την ΕΘΟΠΑΚ  για την παρουσία της  καθ΄όλη την διάρκεια του Τουρνουά,  καθώς και  τους αθλητές και αθλήτριες όλων των Αθλητικών Συλλόγων και τους γονείς των παιδιών.

Ζήστε  την ατμόσφαιρα του επιτυχημένου Τουρνουά, βλέποντας το σχετικό μας βίντεο:








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.