Μπορεί να υπήρξαν μεγάλες αργοπορίες  στην προετοιμασία δημοτικής παράταξης από Ενεργούς Πολίτες αλλά πλέον  στην Θέρμη η Δημοτική Πρωτοβουλία Πολιτών φαίνεται πως επιταχύνει.
Την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 6.30 μμ καλούν σε ανοιχτή συνέλευση τους πολίτες στο Πολιτιστικό κέντρο της Ν. Ραιδεστού.
Το δελτίο τύπου:

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Πολιτών που αγωνίζεται μαχητικά για την απαλλαγή του τόπου μας από τα μνημόνια και θεωρεί ότι ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα της ανατροπής και της κοινωνικής αλληλεγγύης στο δήμο Θέρμης ,καλεί τις γυναίκες και τους άνδρες που κατοικούν στο δήμο Θέρμης και δεν αποδέχονται τη θέση του παθητικού θύματος της μνημονιακής καταστροφής,δεν τρομοκρατούνται από τη τηλεοπτική πλύση εγκεφάλου,που κατανοούν ότι μόνο η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της σημερινής πολύχρονης και καθεστωτικής αντίληψης της προηγούμενης δημοτικής αρχής στο δήμο Θέρμης θα βάλει τέλος στην ανισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου, να συμπράξουν ενεργά στη συγκρότηση μιας ανοιχτής,δημοκρατικής δημοτικής παράταξης,που θα στηρίζεται στην ισότιμη ενεργό συμμετοχή για τη διεκδίκηση και την υλοποίηση των προγραμματικών στόχων της.
Σας καλούμε τη Τρίτη 18-3-2014 και ώρα 6,30 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο της Ν.Ραιδεστού,στη πρώτη ανοιχτή συνέλευση των πολιτών του δήμου Θέρμης.


Προσωρινό Συντονιστικό Δημοτικής Πρωτοβουλίας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.