ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στις 6/04/2014 ημέρα Κυριακή και από τις 10.30 έως τις 18.30 θα διεξαχθεί το 2ο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα για παιδιά δημοτικών σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού στις εγκαταστάσεις του 4ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας υπό την αιγίδα του σκακιστικού συλλόγου "Σ.Ο.Θ.Θ. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" με την ευγενική συμπαράσταση του Δήμου Θερμαϊκού και την πολύτιμη βοήθεια της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσ/νίκης - Χαλκιδικής ( Ε.Σ.Σ.Θ.Χ.)

Συνδιοργανωτές των αγώνων :
- Δήμος Θεμαϊκού
- Σ.Ο.Θ.Θ. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Δικαίωμα συμμετοχής :
Όλοι οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις κατηγορίες μαθητών-μαθητριών :

- Α' και Β' τάξη

- Γ' και Δ' τάξη

- Ε' και ΣΤ' τάξη

Χώρος αγώνων : 4ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας (Ρήγα Φεραίου 14Β) πίσω από τον Ιερό Ναό Απ. Πέτρου και Παύλου.

Σύστημα αγώνων - Κανονισμοί : Ελβετικό 7 γύρων με χρόνο σκέψης 15' για τον κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα, προστιθέμενο κατά 3'' σε κάθε κίνηση κι από την πρώτη κίνηση. Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE για το γρήγορο σκάκι (rapid chess).

Πρόγραμμα αγώνων : 


10.30 - 14.00 1ος - 4ος γύρος

16.00 - 18.30 5ος - 7ος  γύρος

Απονομή επάθλων : 18.30 - 19.00
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.