Ουδεμία έκπληξη από την λίστα υποψηφίων που ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαμασλής για το Δημοτικό Διαμέρισμα Θερμαϊκού του Θερμαγικού.
Αποτελεί μια σύνθεση γνωστών δεξιών και χρησιμοποιημένων υλικών (όσοι θέλετε μπορείτε να τα αποκαλείτε στελέχη της αποτυχημένης διοίκησης Αλεξανδρή) που πολλοί από αυτούς επιδιδόμενοι στην γνωστή δεξιότητα της κολοτούμπας έφτασαν στην ομάδα του  Αντιπεριφερειάρχη. Αρκετοί από τους οποίους χαρακτήριζαν πριν λίγες εβδομάδες με τα χειρότερα λόγια τον υποψήφιο δήμαρχο και δήλωναν με περισσή αμετροέπεια ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί του γιατί ήταν (κατά την άποψή τους) πολύ κατώτερος των προσδοκιών τους.
Άλλοι από αυτούς διετράνωναν  την απέχθειά τους προς τους σημερινούς συνυποψηφίους τους, αφού υπήρξαν κατά το πρόσφατο παρελθόν εσωτερικοί (στην δεξιά παράταξη) αντίπαλοι ανταλλάσσοντας βαρείς χαρακτηρισμούς ο ένας έναντι των άλλων, κυρίως μέσω τρίτων, αλλά ακόμα και μέσα σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Άβυσσος η ψυχή του υποψηφίου ..... και άγνωστοι οι λόγοι της αναξιοπρέπειας....

Τα ονόματα των πρώτων 19 υποψήφιων (από τους 25 συνολικά) 
για το Δημοτικό Διαμέρισμα Θερμαϊκού, που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» είναι τα εξής:

1. Αθανασιάδης Βασίλειος
2. Βασιλειάδης Ιωάννης
3. Ζαριφέ Έφη
4. Καλαμβοκίδου Αλεξάνδρα
5. Λαζαρίδης Γεώργιος
6. Λιγνός Αχιλλέας
7. Μιρζουιάν Μαρίνα
8. Ντάφος Χρήστος
9. Παράσχου Νικόλαος
10. Σαββίδου Αθηνά
11. Σταματέλος Θωμάς
12. Ταρσούνα Ελένη
13. Τασιούρα Μαρία
14. Τζέλου Μερόπη
15. Τροκάνας Κώστας
16. Τσιαουσίδης Δημήτρης
17. Φαρίνη Ευαγγελία
18. Φιλίππου Αναστασία
19. Χριστοδούλου Βάσω
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.