Νομίζεις ότι αν δεν συμμετέχεις , θάρθει να σε σώσει κάποιος  
 « σωτήρας » ?
Αντιδράς στα μικρά και καθημερινά και αφήνεις να αποφασίζουν άλλοι για τα μεγάλα , σημαντικά και μελλοντικά ?

Επιτέλους πάψε να ζεις το δράμα σου μέσα στο σπίτι σου , παρέα με την τηλεόραση της προπαγάνδας και των μεγάλων συμφερόντων .
Βγες να διεκδικήσεις με την πραγματική κοινωνία και τους συμπολίτες σου , τα αυτονόητα για την επιβίωση την δική σου και των παιδιών σου. Αν θεωρείς , ότι δεν έχουν θίξει ακόμη τα δικά σου συμφέροντα , γελιέσαι .

Έλα να παλέψουμε μαζί , να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον , να γίνουμε δυνατοί μέσα από το συλλογικό . Μια φωνή μόνη της δεν ακούγεται , πολλές μαζί όμως , μπορούν να σπάσουν τοίχους και δεσμά που μας ετοιμάζουν οι ειδήμονες .


Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΑΣ ΔΡΑΣΗ , ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ,
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 , ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ,
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ .

Ελάτε να ενημερωθείτε από ειδικούς ομιλητές , για τις κατασχέσεις , τις εξελίξεις με την ιδιωτικοποίηση του νερού , της υγείας , για τα μεταλλεία χρυσού και τις Σκουριές , την αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ και ΕΡΤ κ.λ.π. .
Να αποφασίσουμε τι μπορούμε να κάνουμε .
Θα λειτουργεί χαριστικό παζάρι , συλλογή φαρμάκων , συλλογική κουζίνα , ανταλλαγή σπόρων κι εκθετήριο αγροτικών προϊόντων , όπως και αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες , που θέλουν να την καταργήσουν .


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ , ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.