Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι επαγγελματίες του δήμου Θερμαϊκού μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή, καθώς, όπως διαπίστωσαν, οι προτάσεις που τους απεύθυνε ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες τους.
Ο κ. Τσαμασλής συναντήθηκε με τους επαγγελματίες της περιοχής Θερμαϊκού αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου του κλάδου Βασίλη Γωνιωτάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους και να συζητήσει μαζί τους πιθανές λύσεις.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την καθαριότητα των ακτών και θαλασσών, καθώς και σε άλλες δράσεις που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ –Καλύτερη ζωή για όλους», όπως τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Τσαμασλής.
Μεταξύ άλλων, οι επαγγελματίες διατύπωσαν την έντονη επιθυμία τους να τεθεί σε εφαρμογή η πιλοτική λειτουργία της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας, για την πορεία της οποίας τους ενημέρωσε σχετικά ο κ. Τσαμασλής.

Επιπλέον, ο κ. Τσαμασλής επεσήμανε ότι είναι πρόθυμος να εξετάσει όποια άλλη πρόταση καταθέσουν οι επαγγελματίες, με στόχο την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.  

Δελτίο τύπου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. με την ελπιδα αυτες οι συναντησεις να γινονται και μετα τις εκλογες από ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.