Η παιδική παράσταση «Πολυθέαμα με παραμύθια - μαγικά και εργαστήρια χαρτοδιπλωτικής» της Μυρτώς Δημητρίου, από την Ομάδα Τέχνης και λόγου «ΦΑΝΤΑΣΙΑ», παρουσιάζεται  την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00, στο Θέατρο Επανομής.

ΤΟ ΕΡΓΟ:
«Πολυθέαμα με παραμύθια, μαγικά και εργαστήρια χαρτοδιπλωτικής».
Ελάτε να «ζωντανέψουμε» παραμύθια με ανάμεικτες τεχνικές αφήγησης και να μεταφερθούμε στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!
Ένα διαδραστικό δρώμενο που θα ενθουσιάσει τους θεατές! Η Μυρτώ Δημητρίου χορεύει με την ανοιχτή ομπρέλα της και αλλάζει με «μαγικές» κινήσεις χρώματα στην βεντάλια και στα λευκά στεφάνια της, ενώ αφηγείται μύθους και την ιστορία του πουλιού γερανού με τους εμψυχωτές!
Στη συνέχεια όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε στο εργαστήριο υπέροχα καλλιτεχνήματα με χαρτί!
Παράλληλα θα υπάρχει έκθεση με τρισδιάστατα έργα και πίνακες

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Και για να γνωρίζουμε ποιος καλύπτει και για ποιο λόγο την δωρεάν παράσταση:

Η παράσταση είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 και "προσφέρεται" στην Επανομή  από την   Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.