Έκδηλη είναι πλέον η ανησυχία που υποδηλώνει το σημερινό δελτίο τύπου του κ. Στεφανίδη, επικεφαλής της παράταξης "Δημιουργική Ανανέωση". Έχοντας φτάσει στ' αυτιά του η έρπουσα (και υποβολιμιαία  από συγκεκριμένα κέντρα σκόπιμα ;;) φημολογία ότι έχει πραγματοποιήσει επαφή και συζήτηση για συμφωνία καθόδου με τον συνδυασμό του κ. Τσαμασλή, φροντίζει να την διαψεύσει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.
Επιχειρεί να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ την πόρτα σε όσους θα επιθυμούσαν να προσεταιριστούν την ομάδα του γιατρού.
Σεβαστή η θέση του και την πιστεύουμε. Και να κλείσουμε και μια μικρή χαραμάδα στην πόρτα με δεδομένη τη γνώση μας (από πηγαία πηγή), ότι υπήρξε τηλεφωνική τουλάχιστον επαφή των δύο ανδρών. Τηλεφωνική επαφή που επιχειρούσε να ξεκαθαρίσει μια ακόμη φημολογία, που έλεγε πως ο Τσαμασλής θα αναιρούσε την υποψηφιότητά του προκειμένου να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα υπόθεση που και αυτή φυσικά δεν ισχύει.
Και μια οδηγία προς "ναυτιλομένους" υποψηφίους δημάρχους, με αληθινό ενδιαφέρον, από τον Ακτιβιστή: Σταματείστε να επιβεβαιώνετε (όσοι από εσάς το κάνετε) την παλαιοκομματική συμπεριφορά της υποψηφιότητάς σας ανακοινώνοντας εν είδει φημών την ένταξη στο ψηφοδέλτιό σας ονομάτων. Κι αυτό γιατί και δεν εκβιάζονται (πλην ελαχίστων ενδεχομένως) αλλά και γιατί είναι μικρή η κοινωνία του Θερμαϊκού και θα χρεωθείτε με  μαυρογυαλούρικες καταβολές.

Το δελτίο τύπου του κ. Στεφανίδη:
Θερμαϊκός 14 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ως υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ», θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, ότι δεν υπάρχει καμιά σύναψη συνεργασίας με τον συνδυασμού του συνυποψήφιου δημάρχου κ. Τσαμασλή Γεωργίου, όπως ανυπόστατα διαδόθηκε τις τελευταίες 2 μέρες.
Φυσικά δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συνεργασίας με κανέναν από τους συνδυασμούς που εκπροσωπούν είτε το χρεοκοπημένο – αποτυχημένο παρελθόν, είτε αυτούς που εκπροσωπούν οποιοδήποτε κόμμα.
Η κάθοδός μας στις εκλογές παραμένει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας να προσπαθήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις προοπτικές ανάπτυξης που έχει αυτός ο τόπος, για να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Στεφανίδης Κυριάκος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.