Δεν ξέρουμε αν θα χωρίσουν οι δρόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Θόδωρου Παπαδόπουλου, στην Θέρμη. Με δεδομένη όμως την κοινή απόφαση των τριών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσαν αυτόνομη κάθοδο, αυτό μάλλον δείχνει να αποτελεί μονόδρομο. Κοινό μυστικό όμως είναι πως η συνεργασία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την "Δημοκρατική Ενότητα" δεν είναι στο καλύτερο σημείο της. Κι αυτό γιατί και οι συμφωνίες που υπήρχαν δεν τηρούνται από πλευράς Παπαδόπουλου αλλά και η παράταξή του δεν φαίνεται πρόθυμη έστω και την ύστατη ώρα  να αποστασιοποιηθεί από τις μνημονιακές επιρροές και επιλογές της. 
Ο αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Φάμελλος, στον οποίο απευθυνθήκαμε,  μας διέψευσε ότι υπέβαλλε την παραίτησή του από την παράταξη της διοίκησης.
Πάντως τις επόμενες μέρες (ίσως μέσα στην προσεχή εβδομάδα) θα ξεκαθαριστεί το τοπίο στη Θέρμη. Σ' αυτό θα συντελέσουν αφενός η επισημοποίηση της πρόθεσης των οργανώσεων (πιθανότατα με την έκδοση διακήρυξης ή και την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της υπό δημιουργία παράταξης) αλλά και η αναγγελία των υποψηφιοτήτων για το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Κεντρικής Μακεδονίας.

ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.