Έγινε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ραιδεστού η προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση για την συγκρότηση δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Θέρμης.Συμμετείχαν και οι τρεις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Θέρμης, Μίκρας και Βασιλικών). Επεκράτησε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα. Υποψήφιος Δήμαρχος (χωρίς να έχει αποφασιστεί) όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Σωκράτης Φάμμελος, Αντιδήμαρχος του Δήμου Θέρμης. Η επίσημη αναγγελία του υποψηφίου Δημάρχου θα γίνει στις 30 Μαρτίου.

Καθορίστηκαν επιτροπές οργανωτικού, δημιουργικού (που θα επεξεργαστεί όνομα, λογότυπο κτλ.) και συντονισμού της δημοτικής παράταξης...

Παραβρέθηκαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι κινημάτων και δομών αλληλεγγύης που δρουν στο Δ.Θέρμης, καθώς και άτομα της ευρύτερης Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.ά)




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.