Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», αποχώρησε το μεσημέρι από την κεντρική μαθητική παρέλαση του δήμου Θερμαϊκού, στο δημόσιο δρόμο Περαίας-Νέων Επιβατών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όταν διαπίστωσε ότι στο χώρο των επισήμων, παρίστατο και εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής».

Όταν ο κ.Κουζινόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δήμαρχο Θερμαϊκού για την παρουσία στο χώρο των επισήμων του Χρυσαυγίτη βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνη Γρέγου, ο δήμαρχος κ.Γιάννης Αλεξανδρής απάντησε ότι από το δήμο δεν προσκλήθηκαν ούτε κόμματα, ούτε βουλευτές. Θεώρησε δε ότι «απρόσκλητα» εμφανίστηκε στο χώρο της παρέλασης.

Σε παρατήρηση του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού Σπύρου Κουζινόπουλου ότι δεν είναι δυνατό να παραβρίσκεται στο χώρο των επισήμων για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής μας παλιγγενεσίας ο εκπρόσωπος μιας οργάνωσης, η ηγεσία της οποίας βρίσκεται στη φυλακή με δικαστικές αποφάσεις για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η απάντηση του απερχόμενου δημάρχου ήταν ότι ήταν δύσκολη η απομάκρυνσή του, καθώς άρχιζε η παρέλαση.

Κατόπιν αυτού ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» κ.Κουζινόπουλος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το χώρο των επισήμων, επιλέγοντας να παρακολουθήσει την παρέλαση και να χειροκροτήσει τη μαθητιώσα νεολαία του δήμου Θερμαϊκού από γειτονικό χώρο, μαζί με τους άλλους απλούς πολίτες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

9 comments:

  1. Στην παρέλαση εκτός του κ.Κουζινόπουλου, που σωστά αποχώρησε, ήταν και ο Τσαμασλής, ο οποίος δεν ίδρωσε ούτε το αυτί του από την παρουσία του Νεοναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να ιδρώσει το αυτί του τι πρόβλημα να έχει εκείνος; κανένας άλλος ίδρωσε δηλαδή;
    Δυστυχώς αλλά η ανοχή στον φασισμό εν όψη εκλογών είναι παραγωγική για κάποιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HTAN KAI AΛΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΉ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φοβάσαι τον φασίστα που δηλώνει αντιφασίστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια με ποια ιδιότητα ήταν εκεί ο κύριος Κουζινοπουλος. Από πότε οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θεωρουντε επίσημη; Ούτε ο κύριος Στεφανίδης είχε λόγο να βρίσκεται εκεί! Επίσης φυσικά δεν είχε και καμία θέση εκεί ο κ.Γρεγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ.Κουζινόπουλος όπως και ο κ.Στεφανίδης είχαν προσκληθεί επίσημα από το δήμο Θερμαϊκού και προσωπικά από τον δήμαρχο κ.Αλεξανδρή να είναι στο χώρο των επισήμων ως υποψήφιοι δήμαρχοι, ενώ προσκλήθηκαν επίσης και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατόπιν αυτού ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» κ.Κουζινόπουλος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το χώρο των επισήμων, επιλέγοντας να παρακολουθήσει την παρέλαση και να χειροκροτήσει τη μαθητιώσα νεολαία του δήμου Θερμαϊκού από γειτονικό χώρο, μαζί με τους άλλους ΑΠΛΟΥΣ πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι καταδικάζουν έκνομες πράξεις ή και πρακτικές όχι μόνο από μέρους της Χρύσης Αυτής αλλά από οπουδήποτε προέρχονται αυτές. Αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας - μας/σας αρέσει ή όχι - ότι ο κος Γρέγος είναι δημοκρατικά εκλεγμένος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, και επιπλέον δεν γνωρίζω να υπάρχει προς το παρόν κάτι εναντίον του που να τον καθιστά υπόδικο. Είναι εκπρόσωπος ενός ποσοστού του ελληνικού λαού σε αντίθεση με τον κο Κουζινόπουλο που είναι απλά και μόνον ένας υποψήφιος εκπρόσωπος και πολύ κακώς προσκλήθηκε από μέρος του δημάρχου. Η εξέδρα των επισήμων δεν είναι πασαρέλα υποψήφιοων δημάρχων. Με ποιό δικαίωμα να εκδιωχθεί ο εν ενεργεία βουλευτής από την εξέδρα των επισήμων για να μοστράρουν οι υποψήφιοι;; Η αντιμετώπιση της κάθε ιδεολογίας και των ανθρώπων που την πρεσβεύουν θα πρέπει να γίνεται με όρους πολιτικούς και όχι με αφοριστικούς αποκλεισμούς που στηρίζονται στις ταμπέλες. Δυστυχώς με τις πρακτικές που εφαρμόζονται σήμερα από το υφιστάμενο σύστημα (συλλήψεις μελών ΧΑ, απαγγελία κατηγοριών, φυλάκιση κλπ) το βέβαιο αποτέλεσμα είναι αντίθετο από το προσδοκώμενο (βλ ποσοστά ΧΑ, τα οποία δυστυχώς αυξάνονται αντί να μειώνονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση ασυλίας του Γρέγου με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, κάτι λέει. Κι εδώ δεν μιλάμε για ιδεολογίες, αλλά για μία ηγετική συμμορία, την οποία κακώς συνδέουμε με τους ανυποψίαστους πολίτες που την ψήφισαν. ΚΑι κάτι ακόμη: Ο Χρυσαυγίτης Γρέγος, είναι βουλευτής της Α΄Θεσσαλονίκης και όχι της Β΄. Γιατί δεν είχε τα κότσια να πάει στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης και κατέφθασε στην Περαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.