Μια ανέξοδη, ανεφάρμοστη αλλά εντυπωσιακή επικοινωνιακά πρόταση για κοινές προεκλογικές συγκεντρώσεις όλων των υποψήφιων συνδυασμών κατέθεσε σήμερα ο Μεσημεριώτης υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

«Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε έχουν επιβαρύνει αρκετά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να τους κουράζουμε με σωρεία προεκλογικών εκδηλώσεων και να τους ζητάμε να μεταφερθούν κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος για να ακούσουν το πρόγραμμά μας. Αντιθέτως, μπορούμε οι υποψήφιοι δήμαρχοι να έρθουμε σε συνεννόηση και να ορίσουμε από κοινού προεκλογικές εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας ο καθένας τις προτάσεις του, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να διαμορφώσουν συγκριτική άποψη για κάθε συνδυασμό, ενώ παράλληλα εξοικονομούμε όλοι χρόνο και χρήμα», τόνισε ο κ. Τσαμασλής και ανακοίνωσε ότι σχετική επιστολή πρόκειται να αποσταλεί άμεσα στους άλλους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Θερμαϊκού.

Θεωρούμε ότι πρόκειται για τις "μαγικές" και ανεδαφικές προτάσεις του Αντιπεριφερειάρχη που επιχειρούν να εντυπωσιάσουν και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων, μιας και δεν μπορεί να το καταφέρει (λόγω πολιτικού ελλείμματος) διαφορετικά.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.