"Δημοκράτες"  εξαφάνισαν χθες το βράδυ όλα τα πανό που είχαν αναρτήσει οι Σύλλογοι Γονέων Σχολείων της Επανομής έξω από τα σχολεία της πόλης.
Όπως μας καταγγέλθηκε από γονείς Επανομίτες μπορεί να έδρασαν στο σκοτάδι (όπως πάντα φυσικά) αλλά είναι ολοφάνερο ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν την εντολή της καταστροφής τους.
Σας μας μένει πλέον η εντύπωση πως αυτοί οι τύποι δεν σέβονται τίποτα.... ούτε φυσικά την υγεία των παιδιών μας αλλά ούτε και την αρχή της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.
ΝΤΡΟΠΗ!!!! 
Η κοινωνία της όμορφης πόλης έχει χρέος και καθήκον να καταδικάσει μαζικά τέτοιες πράξεις αντιδημοκρατικότητας και αυθαιρεσίας και να απομονώσει τους εμπνευστές και εκτελεστές τους.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.