Μια έντονη κινητικότητα αναπτύσσεται από χθες στο φατσοβιβλίο με βιντεάκια που παρουσιάζουν τον υποψήφιο  Δήμαρχο  Θερμαϊκού κ. Τσαμασλή να μιλάει για έργα που χρηματοδοτήθηκαν (στη Νομαρχία όταν ήταν αντινομάρχης) αλλά δεν υπήρξαν.
Το συγκεκριμένο βίντεο αναφέρεται στην προεκλογική περίοδο του 2010 και εμπεριέχει αποσπάσματα από συνέντευξη του αντιπεριφεριάρχη  στην δημοσιογράφο κ. Σαδανά.

Αναμένουμε από τον υποψήφιο να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις για το "υποτιθέμενα" προγράμματα και τα "θεωρητικά" έργα. Σε τέτοιου είδους "θεωρητικά" έργα αναφέρονται και οι τωρινές εξαγγελίες του;;;
Και βέβαια περινένουμε ακόμα τις απαντήσεις του στον κ. Κουζινόπουλο που τον καλεί να μας πει: "...Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια που ήταν αντιπεριφερειάρχης, αντινομάρχης, νομαρχιακός σύμβουλος ή υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. για το δήμο Θερμαϊκού; Έβαλε έστω ένα λιθαράκι στο δήμο τον οποίο επέλεξε σήμερα να «σώσει»; Ποιο τοπικό πρόβλημα επιλύθηκε με τη συνεισφορά του; Ας απαντήσει στα ερωτήματα αυτά κι ας μην υπεκφεύγει, ακολουθώντας την πεπατημένη που ακολουθεί και ο έτερος υποψήφιος κ.Μαυρομάτης..." (Σπ. Κουζινόπουλος: «Και για την «ταμπακέρα» κ.Τσαμασλή;»)

Παρακολουθείστε το αντίστοιχο βιντεάκι:
)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.