Τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου της Δημοτικής μας παράταξης θα γίνουν
την Παρασκευή 11 Απριλίου, ώρα 20.00μμ. στη Θέρμη, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 9 (απέναντι από το καφέ Albus).
H κεντρική ομιλία θα γίνει από τον υποψ. Δήμαρχο Σωκράτη Φάμελλο.
Ακόμα μια ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου υπέρ της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργύρης Κουγιάμης ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με το Σωκράτη Φάμελλο.
Νέα ηχηρή παραίτηση στην παράταξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Σωκράτη Φάμελλου και την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου, σήμερα ακολούθησε και η ανεξαρτητοποίηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης Αργύρη Κουγιάμη.
Από τα κείμενα που κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης, οι δύο ανεξάρτητοι -πλέον- σύμβουλοι και μέλη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ξεχωρίζουμε τις εξής επισημάνσεις.
Ο Σωκράτης Φάμελλος στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του τόνισε ότι “Το συμφέρον του τόπου και των πολιτών απαιτεί:
  • Ενίσχυση των συμμετοχικών διαδικασιών, της δημοκρατίας και του κοινοτισμού σε όλη την έκταση του δήμου με υπέρβαση του Καλλικράτη,
  • Υπεράσπιση του θεσμού και του χαρακτήρα της αυτοδιοίκησης και αντίσταση απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης,
  • Συνεχή ανανέωση του πολιτικού δυναμικού χωρίς καθεστωτικές και μικροπολιτικές συμπεριφορές των αιρετών”.
Τόνισε επίσης ότι «οι διαφορετικές επιλογές του επικεφαλής (Θ. Παπαδόπουλου) για τα ανωτέρω και για το μέλλον της κοινής μας παράταξης με υποχρεώνουν στην επιλογή της ανεξαρτητοποίησης».
Ο Αργύρης Κουγιάμης στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του επισήμανε ότι «ζούμε μια εντεινόμενη επίθεση φτωχοποίησης της χώρας, εξαθλίωσης του λαού, συρρίκνωσης της δημοκρατίας και διάλυσης των θεσμών μεταξύ αυτών και τη Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σ’αυτή την επίθεση της συγκυβέρνησης και της τρόικας μέσω των μνημονίων απαιτείται καθολική αντίσταση και ξεκάθαρη στάση. … Η ανάγκη απεγκλωβισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από λογικές παθητικής συμπεριφοράς και διαχείρισης, καθεστωτικές και παλαιοκομματικές πρακτικές με οδηγούν στη συμμετοχή μου στη νέα παράταξη στο Δήμο μας την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να δηλώσουμε ξεκάθαρα και δημόσια τι στάση θα κρατήσουμε απέναντι σε όλες αυτές τις πολιτικές που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας, του λαού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.