Τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης τείνουμε να τον ξεχάσουμε. Έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε κάτι για αυτόν καθώς βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε αγρανάπαυση. Σχεδόν δυο χρόνια τώρα ο Οργανισμός σταμάτησε να κάνει προωθητικές ενέργειες και τουριστικό μάρκετινγκ για την Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος του Γιώργος Τσαμασλής τρέχει με τα δικά του καθώς εκτός από αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης είναι και υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Θερμαϊκού. Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει από τις αρχές του χρόνου πως ο Δήμος Θερμαϊκού ήταν αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο και ότι σύντομα θα δήλωνε την παραίτηση του από τον Οργανισμό. Αν και είχε αναφέρει τον Μάρτιο ως τον μήνα της παραίτησης του, δεν το έκανε μέχρι τώρα. Τα υπόλοιπα μέλη περιμένουν την παραίτηση του Προέδρου για να δρομολογήσουν εξελίξεις ωστόσο όσο αυτή αργεί τόσο περισσότερο απομακρύνονται από τον πολύπαθο Οργανισμό.
Την λύση μάλλον θα δώσουν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Αν τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά για τον Οργανισμό, τότε αυτός θα πάρει μπροστά το νωρίτερο κάπου στο φθινόπωρο. Αν όχι η τουριστική προβολή και το μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης θα αφεθούν στην τύχη τους. Θα γίνονται αποσπασματικά και περιστασιακά με μειωμένη αποτελεσματικότητα.
Ωστόσο εκείνο που έγινε κατανοητό σε όλους είναι ότι με την παρούσα δομή ο Οργανισμός δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. Αν δεν λυθεί μόνιμα το θέμα της χρηματοδότησης του και δεν διευθυνθεί η βάση των μελών του τότε το μέλλον του είναι προκαθορισμένο. Με την παρούσα μορφή απέτυχε και μάλιστα όχι μόνο μια φορά.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.