του Θανάση Παπατόλιου

Είναι τραγικά επικίνδυνο αυτό που συμβαίνει σήμερα στον Δήμο μας. Είναι συνάμα και αλητεία από κάποιους ανίκανους ,που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετείχαν και συμμετέχουν μέχρι σήμερα στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε ως συμπολίτευση είτε ως αντιπολίτευση,χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και κλέβοντας φράσεις και ιδέες άλλων να μας πείσουν για την ικανότητα τους και την εξυπνάδα τους. (Άραγε διαβάσανε ποτέ κανένα βιβλίο αυτών που τους κλέβουν τις Ατάκες;) 
Οφείλω να ομολογήσω όμως για την τάξη των πραγμάτων ότι χρησιμοποιούν έξυπνα την κολυμβήθρα του Σιλωάμ (κάποιος επικοινωνιολόγος τους το έδειξε) και βαφτίζουν την ανικανότητα σε εμπειρία την καταπάτηση σε προσφορά την κονόμα σε φιλανθρωπία και άλλα πολλά. Λαλίστατοι δυο μήνες πριν τις εκλογές και μουγκοί όλο το υπόλοιπο διάστημα θέλουν να μας πείσουν ότι είναι οι άνθρωποι που θα μας σώσουν από αυτό που οι ίδιοι δημιούργησαν, γιατί αυτό που βλέπουμε σήμερα γύρο μας είναι δικό τους έργο. Είναι έργο ανθρώπων με πολύ βαριά βιογραφικά είναι έργο που παρήγαγαν άβουλα πιόνια με μάστερ και μεταπτυχιακά.

Πρέπει λοιπόν οι συμπολίτες μας να προσέξουν σε αυτές τις εκλογές, γιατί είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαθέτεις τα παραπάνω αλλά το λεξιλόγιό σου να συμπεριλαμβάνει εκατό ελληνικές λέξης και δύο αγγλικές yes sir!!.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.