Προβληματισμένοι από την εικόνα της αριστεράς στο Δήμο μας αναλάβαμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε την παραπάνω κίνηση.

Στόχος μας δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα ακόμα κόμμα ή γκρουπ αριστερών, με απώτερο σκοπό να βλάψουμε αυτό το χώρο.

Επηρεασμένοι από το στίχο του Γιάννη Ρίτσου: Εμείς αδερφέ μου δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε απ τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο.

Με σημαία τους παραπάνω στοίχους, η κίνηση μας ξεκινά όχι για να ξεχωρίσει από την αριστερά αλλά για να σμίξει την αριστερά και με την αριστερά.

Η Διαμόρφωση του σχήματος θα προκύψει μέσα από ένα ειλικρινή και ισότιμο διάλογο που θα γίνει μετά από πρόσκληση των φίλων και συντρόφων που θα ενδιαφερθούν.

Όποιος φίλος ή σύντροφος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλ: 6980004741/2392110766 ή 6973965131/2392092116 Παπατόλιος Θανάσης ή Πλουμής Ανδρέας αντίστοιχα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Είχα πάει με έναν φίλο μου στην πορεία που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη κατά την ημέρα απεργίας λόγω του κλεισίματος της ΕΡΤ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε πορεία. Εκεί περπατώντας μέσα στη ροή της πορείας, παρατηρεί κανείς πλήθος αριστερών κομμάτων - παρατάξεων - κινημάτων - πρωτοβουλιών - ενώσεων κλπ, οι οποίες εκπροσωπούνται από ομάδες - τις περισσότερες φορές ελάχιστων - ατόμων με αναρτημένα πανώ ή σημαίες, μετατρέποντας στην ουσία την πορεία διαμαρτυρίας σε μια "παρέλαση" αριστερών "ρευμάτων" (σημ. γι΄αυτό το λόγο και σταμάτησα και θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω σε τέτοια πορεία).
    Κουβεντιάζοντας με τον φίλο μου, σχολίασα κάποια στιγμή ότι "τι γίνεται ρε παιδί μου με αυτές τις αριστερές παρατάξεις - πρωτοβουλίες - κινήματα?? Δεν μπορείς να τις μετρήσεις!!!". Όπως έλεγε και ο αξεπέραστος Χάρρυ Κλύν "ΚΚΕ μ-λ, Μ-λ ΚΚΕ, Μ-ΚΚΕ-λ, Λ-ΚΚΕ-μ κοκ". Τότε ο φίλος μου, μού έδωσε μια εύστοχη μαι χιουμοριστική απάντηση: ".. ο καθένας έχει διαβάσει ένα διαφορετικό βιβλίο!!!". Εσείς λοιπόν κύριοι της νέας πρωτοβουλίας ποιό βιβλίο έχετε διαβάσει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.