Μαζικές μεταδημοτεύσεις (από όπου Ελλάδας) γίνονται με αυξημένους ρυθμούς τις τελευταίες ώρες. Για όσους παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις του ακτιβιστή θα πρέπει να αντιλήφθηκαν από προηγούμενη ανάρτησή μας (ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ!!!! Formula1 και Disneyland υπόσχεται η υποψήφια δήμαρχος του Σώρρα- Και διαγραφή των δανείων !!!)
πως ήμασταν κοντά σε συμφωνία των 4Ε με υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής.
Από πληροφορίες, που έχουμε ήδη, προκύπτει πως πάνω από 20 μεταδημοτεύσεις έχουν γίνει σήμερα από πολίτες (φίλους του Αρτέμη Σώρρα και της END) που δηλώνουν ότι θα κατέλθουν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κυριάκου Στεφανίδη. 

Προφανώς (όπως γράφαμε) η Σωρρική υποψήφιος εκ Μάνδρας Μαρίνα Χαρδαλούπα πήρε πίσω την υποψηφιότητά της αφού κάποιος από τους υποψηφίους δημάρχους αποδέχθηκε την πρόταση Σώρρα και μπήκε επικεφαλής. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον κ. Στεφανίδη. Και όπως διαπιστώνουμε, σωρρηδόν μαζεύει και κατεβάζει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που αμφιβάλλουμε αν γνωρίζουν έστω και που ακριβώς βρίσκεται ο Θερμαϊκός ή αν η Επανομή είναι πόλη ή παραδείσιο πουλί.
Σαν συνέπεια των τυχοδιωκτικών και απροσδόκητων τελευταίων κινήσεων του επικεφαλής της Δημιουργικής Ανανέωσης (θα κρατήσεις το όνομα Κυριάκο ή θα το κάνεις 4Ε ;;) και με δεδομένη την υποταγή του στους αμφιβόλου σοβαρότητας σχεδιασμούς για παγκόσμια καταπιστεύματα και ύπαρξη πολλών τρισεκατομμυρίων ήρθε και η πριν λίγο δήλωση αποχώρησης από τον συνδυασμό του 2ου τη τάξει Αντώνη Ζαβέρκου που κατηγορεί τον πρώην φίλο του για  προσωπική πολιτική ματαιοδοξία:


Αγαπητοι μου φιλοι.
Θα ηθελα να σας ανακοινωσω την αποφαση μου να μην συμμετεχω στον συνδιασμο του Κυριακου Στεφανιδη.
Η αγνη προσπαθεια που ξεκινησαμε μαζι με εξαιρετους φιλους για ενα νεο πνευμα στην τοπικη αυτοδιοικηση,διστυχως δεν ειχε την ιδια ευαισθησια και στον αρχηγο του συνδιασμου ο οποιος κρατωντας μεχρι και την τελευταια μερα ομηρους οσους καλοπροαιρετα ηθελαν να συμμετεχουν στον συνδιασμο, τους χρησιμοποιησε για προσωπικη πολιτικη ματαιοδοξια ωστε να τιτλοφορηθει... αργηγος παραταξης....,να εκλεγει με τις πλατες τους, και να παιξει ενα προσωπικο πολιτικο παιγνιδι το οποιο συντομα θα αποκαλυφθει.
Μια σειρα συνεργατες αποχωρησαμε χθες απο την παραταξη που και εμεις δημιουργησαμε...(ολο το ψηφοδελτιο της Επανομης ).
Οι λογοι ηταν παρα πολλοι ,και ιδιαιτερα επαιξαν ρολο οι κινησεις της τελευταιας βδομαδας οπου δεν μπορουσαμε να συγκροτησουμε ψηφοδελτιο(μονο 53 ατομα ,και αυτα μαζι με εμας τους 10 που αποχωρησαμε)
Η δυναμη μας ηταν περιορισμενη μονο στο δημοτικο διαμερισμα Μηχανιωνας και Επανωμης..
Οι συνεχεις συναντησεις με ολους τους αρχηγους παραταξεων.και ολα τα κομματικα γραφεια (απο ακρα αριστερα ως ακρα,ακρα δεξια)
Τα αρνητικα μυνηματα που εισεπραταμε απο τους πολιτες, εδειχναν οτι θα οδηγηθουμε οσοι συμμετειχαμε σε μια πολιτικη αυτοκτονια, με μονο κερδισμενο τον επικεφαλη του συνδιασμου,ο οποιος θα ειχε λογο και στον β γυρο.
Ολα εδειχναν μεχρι και χτες οτι ο συνδιασμος δεν μπορουσε να κατεβει.
Ομως οι εξελιξεις της τελευταιας ωρας δικαιωσαν την αποφαση μας για αποχωρηση,,,,ΣΩΡΡΙΔΩΝ...καμια 50 αρια υποψηφιοι απο το πουθενα (οχι κατοικοι θερμαικου) ενεφανισθησαν.... και ο συδιασμος θα μετεχει στις εκλογες.....
Εχουμε πολλα να πουμε ακομα.
ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΑΠΟΧΩΡΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...



Στην σελίδα της παράταξης του κ. Στεφανίδη στο fb αργά σήμερα ανακοινώθηκε η διαγραφή του κ. Ζαβέρκου, διαβάζουμε:

O k.ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΒΕΡΚΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.

Σχετικές αναρτήσεις:

ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ!!!! Formula1 και Disneyland υπόσχεται η υποψήφια δήμαρχος του Σώρρα- Και διαγραφή των δανείων !!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.