Το να γίνεται καλλωπισμός των δέντρων στην περιοχή της Περαίας από το Δήμο, το βρίσκω πάρα πολύ σωστό και όμορφο συνάμα!!

Το ότι πρέπει οι υπάλληλοι να τα μαζέψουνε, μάλλον δεν το γνωρίζουν, αλλά ούτε ο προϊστάμενος τους που είναι και ο υπεύθυνος καθαριότητας ο κ. Κώστας Μπάρμπας δεν τους είπε τα αυτονόητα μάλλον………

Κύριε Μπάρμπα όταν στέλνουμε τους υπαλλήλους μας να κάνουν μια δουλειά, να τους λέμε να την ολοκληρώνουν, διότι τα κλαριά από τα δέντρα στην οδό Φιλελλήνων τα κόψατε στις 07-04-2014 σήμερα έχουμε 11-04-2014 και την Δευτέρα υπάρχει Λαϊκή Αγορά.
Μήπως θα τα έχουμε έκθεμα και αυτά μαζί με τους μικροπωλητές με τους πάγκους τους?
Μήπως καλά κάνουν οι δημότες, που δεν δίνουν σημασία στην πόλη τους όσο αφορά την καθαριότητα?
Μήπως πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής να κάνουν καταγγελία προς το Δήμο, για παράβαση καθήκοντος του Προϊστάμενου Καθαριότητας κ. Κώστα Μπάρμπα?
Πιστεύω μέχρι την Δευτέρα να έχουν φύγει και να μην επιβάλλουν στους κατοίκους να πληρώσουν φορτηγό για την απομάκρυνση των κλαδιών.
Ευχαριστώ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.