Πολύ καλή η εκδήλωση της προβολής του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΕ χθες το βράδυ στο καφέ Θερμαϊκός στην Περαία. Ήταν η παγκόσμια πρώτη που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερες από 100 πολεις της Ελλάδας και Κύπρου για την περίφημη νέα δουλειά που υπογράφουν ο Άρης Χατζηστεφάνου (σενάριο) και Άρης Τριανταφύλλου (σκηνοθεσία).

Είναι μια εξαιρετική δουλειά. Ελπίζω να το δουν όλοι. Ειδικά, αυτοί που δεν γνωρίζουν τι είναι ο φασισμός και ποια είναι η πορεία του. Οι ομοιότητες με την περίοδο που φούντωσε ο φασισμός στην Ευρώπη είναι ανατριχιαστικές.

Περίπου εκατό Θερμαϊκιώτες παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ την προβολή που έδωσε το έναυσμα για μια πολύ καλή συζήτηση που περιστράφηκε γύρω από τους λόγους ανάπτυξης και εξάπλωσης του αυγού του φιδιού και τρόπους για την αντιμετώπιση και την συρρίκνωσή του.

Ήταν μια μυσταγωγική συζήτηση με πολύ ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις. Την χαρήκαμε. Και φυσικά γνωρίσαμε και νέους αντιφασίστες συναγωνιστές.

Συγχαρητήρια για την οργάνωση της εκδήλωσης στο Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού.

Όσοι δεν μπορέσατε χθες, παρακολουθήστε το σήμερα στον ακτιβιστή:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.