Το άνοιγμα του κουτιού του χρόνου αποδεικνύεται ιδιαίτερα οδυνηρό για κάποιους που ενώ, όταν ήταν Πρόεδροι και Δήμαρχοι, παραχωρούσαν κατά το δοκούν την δημοτική περιουσία έρχονται σήμερα να το "παίξουν" αδέκαστοι και να επιχειρήσουν με παρεμβάσεις τους να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι ίδιοι βέβαια δεν τολμούν να εκτεθούν στην λαϊκή κρίση αλλά περιφέρονται από καφενείο σε λαϊκή και σπίτια βοηθώντας συγγενείς υποψηφίους (που μάλλον κακό τους κάνουν).
Άνοιξε λοιπόν το κουτί του χρόνου, αφού μας έρχονται καθημερινά και νέες περιπτώσεις αδιαφάνειας (πολύ επιεικής ο όρος) από τα έργα και ημέρες του Αντώνη Ματζάρη  (όπως και άλλων...)  στον Θερμαϊκό.
Και ενώ δεν έχουμε πάρει ακόμα απαντήσεις για την εντολή επιχωμάτωση των τσαϊριών (χωρίς απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου), ούτε φυσικά για την παρεμπόδιση της ενημέρωσης (δια ντιρεκτίβας του πρώην Δημάρχου) των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών του Δήμου (ΕΔΩ) απευθύνουμε σήμερα και νέα ερωτήματα που συνοδεύονται από τα σχετικά έγγραφα:



1) Γνωρίζετε πως ένα στρέμμα παραθαλάσσιου δημοτικού οικοπέδου παραχωρήθηκε για εκμετάλλευση έναντι ενοικίου 1000 δρχ (ΔΡΑΧΜΕΣ) τον χρόνο από τον κ. Ματζάρη;(1997)
2) Γνωρίζετε ότι το ίδιο "φιλέτο" (δίπλα στο Ξενία Ήλιος) από το 2002 έως και το 2005 νοικιαζότανε  με μίσθωμα 1 € (ΕΝΑ) τον μήνα;
3) Έχετε υπ' όψη σας ανάλογες περιπτώσεις "παραχώρησης";
 Φυσικά ο κ. Ματζάρης (που υπογράφει και τα δύο μισθωτήρια συμβόλαια) φρόντισε να "διασφαλίσει" ότι "το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την χρήση αθλητικών δραστηριοτήτων των μελών του ΝΟΠΘ, του Ναυτικού Ομίλου στον οποίο παραχωρήθηκε.
Αλλά εδώ ξεκινάει άλλος κύκλος ερωτημάτων:
1)Πως νοικιαζότανε; Πλήρωνε τα μισθώματα; Πλήρωνε αιγιαλό;
2) Υπήρχαν ιδιαίτερες σχέσεις με τον υπεύθυνο ώστε να παραχωρεί ένα στρέμμα "διαμάντι" μπροστά
στη θάλασσα με ένα ευρώ το μήνα; Μήπως είναι ο ίδιος άνθρωπος στον οποίο είχε παραχωρηθεί το "Κοχύλι"; Και στον οποίο ο Δήμος (με υπογραφή και πάλι του Αντώνη Ματζάρη) στο μισθωτήριο συμβόλαιο παραχωρούσε δωρεάν τον αιγιαλό, δέσμευε τον δήμο για άδεια χρήσης μουσικών οργάνων και με τη λήξη της μίσθωσης αναλάμβανε να εξασφαλίσει στον μισθωτή το ποσό των 15.000.000 δραχμών(2002);
Αλήθεια όταν παραδόθηκε το μίσθιο καταβλήθηκαν 15.000.000 δρχ ; Να υποθέσουμε πως όχι; Γιατί από ότι μας πληροφόρησε συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου ένα ξύλινο πάτωμα παρέμεινε στον δήμο κι αυτό ήταν σε άθλια κατάσταση και με φίδια (όταν ξηλώθηκε).
3) Αληθεύει πως από το παραχωρηθέν οικόπεδο ένα τμήμα του έχει χτιστεί το 2004 (τμήμα του ΠΟΡΤΟ ΑΚΡΗ); Και για να ακριβολογούμε: Τί ποσοστό από το ΠΟΡΤΟ ΑΚΡΗ είναι χτισμένο στο συγκεκριμένο δημοτικό οικόπεδο;


Και κάποιες ακόμη ερωτήσεις προς τον κ. Ματζάρη, αν θυμάται:
1) Ρωτάνε συμπολίτες του που τους δίνει φυλλάδια και ψηφοδέλτια στις λαϊκές που περιφέρεται: Πόσοι συγγενείς δημοτικών συμβούλων της διοίκησή του έχουν καταλάβει θέσεις υπαλλήλων στον Δήμο επί ημερών του;
2)Ποιός αλήθεια είναι ο αντιδήμαρχος - χρόνια άνεργος - που έχτισε συγκρότημα κατοικιών στην Χαλκιδική;

ΑΥΤΑ για την ώρα ! Για να γίνει αντιληπτό από όσους νομίζουν πως έχουν υποχρέωση σε διάφορους ότι μπορούν να βλέπουν αλλιώς τα πράγματα. Και ίσως να βγουν από την υποχρέωση δίνοντας ένα κουτί γλυκά και όχι την ψήφο τους (όπως λέει κι ένα φίλος στο fb).

Και μην ξεχνιόμαστε ΜΑΚΡΙΑ από τους συνδυασμούς του συστήματος ΝΔΣΟΚ (Μαυρομάτη - Τσαμασλή) για να αποκλείσουμε παρόμοιες λογικές "εξυπηρετήσεων" και ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ.

ακτιβιστής


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος16 Μαΐου 2014 στις 12:46 π.μ.

    Μεγάλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ του Μαυρογιαλούρου μη εκλογή του από την πρώτη Κυριακή!!!
    4 χρόνια προετοίμαζε συνδυασμό για να μαζεύει ανεμοσκορπίσματα στις καθυστερήσεις του προεκλογικού αγώνα. Ένα μέτριο προς χαμηλό επίπεδο ψηφοδέλτιο, βασισμένο στα οικογενειακά μαντριά. Με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις που ανεβάζουν το επίπεδο.
    Ανθυποψήφιοι που κάνανε ψηφοδέλτια μέσα σε ελάχιστους μήνες.
    Μόνο 4 υποψήφιοι αφού κατάφερε με υπόγειο τρόπο να σβήσει και τον Κούλη που θα τον έκοβε στην Μηχανιώνα.
    8 χρόνια δήμαρχος με άπειρα ρουσφέτια κάθε λογής και άπειρες υποσχέσεις!
    3,5 χρόνια αξιωματική αντιπολίτευση, έχοντας απέναντι του μια ασύνδετη χολωμένη από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις Δημοτική διοίκηση. Οικονομικές συνθήκες χείριστες για τον Δήμο από την μεταπολίτευση και μετά, με αποτέλεσμα οι λόφοι σκουπιδιών και άλλα πολλά.
    Πάλι υποσχέσεις ρουσφέτια, βλέπεις υποψήφιο και ξέρεις και το ρουσφέτι ή την θέση που του έχει τάξει.
    Όχι ότι ο Τσαμασλής πάει πίσω!
    Ανικανότητα να κερδίσει τις εκλογές απ την πρώτη Κυριακή;
    ΟΧΙ, επιτυχία ορισμένων δυνάμεων που διψάνε για ισονομία και αγαπάνε το καλό του τόπου μας! Χωρίς κουτάλες και χούφτες στο μέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.