Παρ' ότι είναι να τρελαίνεσαι (όταν ξέρεις ότι στηρίζουν τους συστημικούς, λες έλεος δεν έχουν καταλάβει πια, κι όταν επίσης γνωρίζεις ότι οι ούννοι τους χρησιμοποιούν και "θα τους πετάξουν μετά σαν στημένη λεμονόκουπα" -αγαπημένη ατάκα της μάνας μου), στην πραγματικότητα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. 
1ον γιατί αυτοί (οι βάρβαροι) ξέρουν ότι δεν υπάρχουν, δεν υφίστανται, δεν τους ακολουθεί κανείς (εμείς δεν μαθαίνουμε την αλήθεια, αυτοί γνωρίζουν την πάσα), κι ακριβώς επειδή δεν τους μένει κάτι άλλο, χρησιμοποιούν τον "λαουτζίκο" -για την ακρίβεια τους φίλους και τους συγγενείς του. 
2ον αυτός που τους πιστεύει (ότι θα έχει φωνή, ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι για ν' αλλάξει την κατάσταση) θα προαχθεί γρήγορα!!!! (ταχύρυθμα τα σεμινάρια), όταν πάρει τ' αρχίδια τους.
Τελικά είναι πολύ δίκαιη η στατοσύνη που βιώνουμε...

Στεφανία
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.