Δελτίο τύπου

Η Μηχανιώνα δίνει την νίκη στο Γιάννη Μαυρομάτη

Το δρόμο της νίκης έδειξαν οι Μηχανιώτες στον Γιάννη Μαυρομάτη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία», οι πολίτες έδειξαν με την παρουσία τους και την στήριξη τους, ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θερμαϊκού. «Επιτέλους, έφτασε η ώρα της αντιστροφής και οι πολίτες της Μηχανιώνας μας εμπιστεύονται για την επόμενη ημέρα και την ευημερία του δήμου» υπερθεμάτισε στην ομιλία του ο Γ. Μαυρομάτης. Στη Μηχανιώνα άλλωστε, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να προσφέρει, αφού μετά από οκτώ χρόνια δημαρχίας, στις εκλογές του 2010 του έδωσαν το 56% των ψήφων.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Μαυρομάτης, ανέλυσε τους πέντε κεντρικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Θερμαϊκός - Νέα Πορεία», ενώ δεσμεύθηκε για την υλοποίηση των έργων που χρειάζεται η περιοχή. Για την ολοκλήρωση όλων των εκκρεμών πολεοδομικών μελετών, για την κυκλοφοριακή σύνδεση με τον κόμβο Σχολαρίου, για την αξιοποίηση του σημαντικού λιμανιού της Μηχανιώνας, ώστε να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα, για την ενίσχυση της αλιείας, για τη θαλάσσια σύνδεση με την Πιερία, τις Βόρειες Σποράδες και το Άγιον Όρος, για την ανάδειξη του χώρου των οχυρών και της αρχαίας Αινείας και για τη δημιουργία Αλιευτικού και Λαογραφικού Μουσείου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος16 Μαΐου 2014 στις 12:48 π.μ.

    Μεγάλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ του Μαυρογιαλούρου μη εκλογή του από την πρώτη Κυριακή!!!
    4 χρόνια προετοίμαζε συνδυασμό για να μαζεύει ανεμοσκορπίσματα στις καθυστερήσεις του προεκλογικού αγώνα. Ένα μέτριο προς χαμηλό επίπεδο ψηφοδέλτιο, βασισμένο στα οικογενειακά μαντριά. Με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις που ανεβάζουν το επίπεδο.
    Ανθυποψήφιοι που κάνανε ψηφοδέλτια μέσα σε ελάχιστους μήνες.
    Μόνο 4 υποψήφιοι αφού κατάφερε με υπόγειο τρόπο να σβήσει και τον Κούλη που θα τον έκοβε στην Μηχανιώνα.
    8 χρόνια δήμαρχος με άπειρα ρουσφέτια κάθε λογής και άπειρες υποσχέσεις!
    3,5 χρόνια αξιωματική αντιπολίτευση, έχοντας απέναντι του μια ασύνδετη χολωμένη από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις Δημοτική διοίκηση. Οικονομικές συνθήκες χείριστες για τον Δήμο από την μεταπολίτευση και μετά, με αποτέλεσμα οι λόφοι σκουπιδιών και άλλα πολλά.
    Πάλι υποσχέσεις ρουσφέτια, βλέπεις υποψήφιο και ξέρεις και το ρουσφέτι ή την θέση που του έχει τάξει.
    Όχι ότι ο Τσαμασλής πάει πίσω!
    Ανικανότητα να κερδίσει τις εκλογές απ την πρώτη Κυριακή;
    ΟΧΙ, επιτυχία ορισμένων δυνάμεων που διψάνε για ισονομία και αγαπάνε το καλό του τόπου μας! Χωρίς κουτάλες και χούφτες στο μέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδόπουλος Γεώργιος16 Μαΐου 2014 στις 12:50 π.μ.

    Υ.Γ. Στον πρώην Δήμο Μηχανιώνας πήρε 56% όχι στην δημοτική ενότητα Μηχανιώνας.
    Την δεύτερη Κυριακή στη δημοτική ενότητα Μηχανιώνας είχε μόνο 20 ψήφους παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.