Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που με τη ψήφο τους, τη στήριξη τους και κυρίως την ενεργό συμμετοχή τους, βρέθηκαν δίπλα μας σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι.
Παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας και παρά τα εμπόδια και τις… «κακοτοπιές» ξεκινήσαμε με επιτυχία μια προσπάθεια που έχει προορισμό ν’ αλλάξει το Δήμο Θέρμης και τις ζωές μας! Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα με λόγο και άποψη μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Καταθέσαμε στην κοινωνία του Δήμου Θέρμης μια νέα αυτοδιοικητική πρόταση μακριά από παλαιοκομματικές και μικροπολιτικές λογικές και πρακτικές, με στόχο την επιβίωση και αποκατάσταση της αυτοδιοίκησης. Θα παραμείνουμε σταθεροί και προσηλωμένοι στην άποψή μας αυτή και θα λειτουργήσουμε από τη θέση της αντιπολίτευσης με στόχο την ενίσχυση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συμμετοχής στο δήμο Θέρμης.
Είναι θετικό ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες οι προτάσεις μας άλλαξαν και καθόρισαν την προεκλογική ατζέντα και τις προτεραιότητες ακόμα και της πλειοψηφούσας παράταξης. Με την ίδια αποτελεσματικότητα και την ίδια αποφασιστικότητα θα λειτουργήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο δίνοντας έμφαση στον καθημερινό και συστηματικό έλεγχο των πολιτικών και των πρακτικών που επηρεάζουν τους πολίτες και το Δήμο μας.
Στην προτεραιότητα των παρεμβάσεών μας θα είναι η στήριξη της κοινωνίας, η λειτουργία της δομών αλληλεγγύης και η ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης. Το ραντεβού μας για συνεχή επαφή με τις κοινότητες και τους πολίτες παραμένει, όπως και η σταθερή διάθεση προσφοράς και διεκδίκησης για τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.